Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 лютого 2023, 10:41
1328
2

Дивна причина. WBC виправдав боксера, який провалив тест на наркотики

Конор Бенн припустив, що заборонена речовина могла потрапити до його організму зі з'їденими яйцями

| Оновлено 23 лютого 2023, 10:41
1328
2
Дивна причина. WBC виправдав боксера, який провалив тест на наркотики
Getty Images/Global Images Ukraine. Конор Бенн

Всесвітня боксерська рада у своєму розслідуванні не знайшла переконливих доказів того, що боксер напівсередньої ваги Конор Бенн (21-0, 14 KO) приймав заборонену Всесвітнім антидопінговим агентством речовину кломіфен навмисно, тому тепер його повернуть до рейтингу.

Зазначимо, що команда боксера команда передали WBC звіт на 270 сторінках, щоб очистити його ім'я. Бенн припустив, що заборонена речовина могла потрапити до його організму через велику кількість яєць, яку він з'їв під час тренувального збору в рамках підготовки до бою з Юбенком-молодшим. За його словами, це 30-34 яйця на тиждень.

WBC у своїй доповіді відзначив такі пункти:

1. Не було переконливих доказів того, що Бенн навмисно чи свідомо приймав кломіфен.

2. Не було жодних збоїв у процедурах, пов'язаних зі збиранням та аналізом зразків, або порушення прав пана Бенна при взятті Зразка B, які б виправдовували сумніви або могли б призвести до визнання несприятливого результату недійсним.

3. Задокументоване надмірне споживання яєць паном Бенном у період, коли приймався тест на допінг, дало розумне пояснення несприятливого результату.

«Комітет WBC з питань харчування буде працювати з командою Бенна, щоб розробити програму харчування, спрямовану на уникнення ризику несприятливих результатів у майбутньому, викликаних факторами харчування. Пан Бенн регулярно проходитиме антидопінгове тестування, щоб відслідковувати вплив програми харчування, призначеної WBC», - йдеться у заяві організації.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AnDiM
А йому казалось : " не вздумай підписувати контракт на яйця з рєзніковим". Мало того що переплатив в раза три мінімум, так ще й походу втюхали просрочку з розкрадених вагонів гумонітарки.