Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 лютого 2023, 14:35
3667
5

Анастасія МЕРКУШИНА: «Настав час записуватися на прийом до психотерапевта»

Українська біатлоністка – про свій психологічний стан

| Оновлено 22 лютого 2023, 14:35
3667
5
Анастасія МЕРКУШИНА: «Настав час записуватися на прийом до психотерапевта»
NordicFocus. Анастасія Меркушина

Біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина розповіла про свій психологічний стан через критику в соціальних мережах.

«Таке відчуття, що час записуватися на прийом до психотерапевта. Достатньо сказати, що вже третю ніч я не можу нормально спати.

Це важко пережити. Так є варіант дистанціюватися від усього цього, як дехто зі старших дівчат у збірній зробив вже давно, видаливши свої акаунти зі всіх пабліків. Вони навіть не гуглять біатлон, щоб нічого не бачити, не читати й не чути, не дають інтерв’ю нікому і ніяк. Можливо, це правильна тактика, адже ти отримуєш такий шквал ненависті, який просто збиває з ніг. Це впливає і на якість твого життя, і на твій спортивний результат.

Нам і так зараз важко психологічно, як і кожному українцю, адже в країні йде війна. Ти шалено вмотивований, думаєш, от я зараз всіх порву, це ж для наших людей, це ж задля України.

А виходиш на старт і тобі складно, адже, по-перше, це велика відповідальність, а по-друге – вдома неспокійно, і ти думаєш про усі ті життя, які забрала ця війна, про те, скільки усього зруйновано. А коли ще додається ненависть від тих людей, для яких ти стараєшся, це просто вибиває ґрунт з-під ніг», - сказала Меркушина.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
svetikrm
Спорт.юа, что же вы не разместили полное интервью Меркушиной, а опубликовали только про психологическое состояние? Даже не указали источник откуда взяли информацию. На Xsport очень интересное и объемное интервью. 
Minolt
Виконували всі завдання тренерів...Які завдання, такі і результати. Лідери світового біатлону у передсезонні бігають 800км., наші 300. Це програш на колі 30 секунд. Висновок - потрібні тренери, які не будуть берегти, а примусять виконувати такі нагрузки. Або змінювати виконавців які погодяться на таке.
adidas77
Цей час пролунав у дзвони ще п'ять років тому!
Нині швидше за все - вже пізно пити баржомі....
misastefanko
Якщо боїшся швидкості іди грай в настільний теніс.
alekos59
Для мене не старайся вже,  я перестав дивитись це позорище !!!