Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 лютого 2023, 19:34
4719
0

Володимир КЛИЧКО: «Бах представляє інтереси рф, а не олімпійські цінності»

Український ексбоксер розкритикував президента МОК

| Оновлено 20 лютого 2023, 19:34
4719
0
Володимир КЛИЧКО: «Бах представляє інтереси рф, а не олімпійські цінності»
Instagram. Володимир Кличко

Колишній чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко розкритикував голову Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха за можливий допуск рашистських спортсменів на Олімпіаду-2024.

«Томас Бах постійно говорить про «нейтралітет» МОК. Справа в тому, що Бах не є нейтральним. Він представляє інтереси росії, а не олімпійські цінності. Він не може стояти під білим прапором. Спорт, бізнес та політика мають багато спільного один з одним. Олімпійські ігри, зокрема, завжди були частиною політики.

На жаль, Бах репрезентує не олімпійські цінності, а агресора, підтримує пропаганду. Багато російських спортсменів представляють клуби міноборони росії. Вони змагалися на зимових Олімпійських іграх та тепер планують змагатися на наступних літніх Іграх. Російська пропаганда користується цим. Ви випускаєте на світову арену агресора, вбивцю та його представників та посібників».

Я ще не бачив, щоб хтось із нинішніх російських спортсменів публічно виступав проти війни. Виходить, вони її підтримують. І ми вже бачили спортсменів зі знаком Z. Вони підтримують цей режим, цю війну, цю пропаганду», – заявив Володимир Кличко.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.