Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
2122
2

«Чекали більшого». Санітра прокоментував останній старт на ЧС

Підручний та Дудченко вболівальників не порадували

«Чекали більшого». Санітра прокоментував останній старт на ЧС
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитро Підручний

За підсумками мас-старту на чемпіонаті світу з біатлону Дмитро Підручний та Антон Дудченко показали 23-й та 25-й результат відповідно, що не порадувало тренера Юрія Санітру.

«Очікували трохи більше від цього старту. Але потрібно дивитися реально на наш чинний стан. Не буду говорити про Підручного, ще на самому початку виникла проблема, хтось зі спортсменів зламав йому палицю на ділянці стадіону, де вже не може стояти сервісмен. Отримав палицю після стрільби, практично 500 метрів пробіг з однією, втратив дуже багато. Що стосується його стрільби, то на першій стійці знову його почало трясти. Йому не вистачає сили в ногах, що потім відображається на стрільбі стоячи».

«Що стосується Антона [Дудченка], то вже багато стартів за останні три тижні. А ще другий фактор, який є не менш важливим - йому ця траса - м'яка та розбита - враховуючи його техніку та силу, яку він може використовувати - не підходить. Трохи втратив впевненість у стрільбі, немає ритму. Тож цей результат - адекватний нашому поточному стану», – сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Я особисто більшого не чекав. Біатлон і до 2022 вже не розвивався, їхали на старих кадрах, а після початку повномасштабної агресії і поготів.
nick07
ну та результати очікувані, але може вже і кадрові рішення в тренерському штабі потрібні?