Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 14 лютого 2023, 03:01
1150
0

Євген АЛІПОВ: «Українські воротарі загубилися в Естонії»

Наставник жіночої збірної підсумував виступ на міжнародному турнірі

| Оновлено 14 лютого 2023, 03:01
1150
0
Євген АЛІПОВ: «Українські воротарі загубилися в Естонії»
ФХУ. Євген Аліпов

Головний тренер жіночої збірної України Євген Аліпов прокоментував підсумки міжнародного турніру Baltic Cup, де наші дівчата перемогли у серії булітів збірну Естонії (3:2) та програли Литві (4:7).

«Наші дівчата добре грали і краще за суперниць, «сиділи» більшу частину матчів у зоні супротивника, втричі перекидали Естонію та Литву, але реалізація моментів у нас вийшла слабкою – не виходило забити у випадках «2 в 0» і навіть «3 у 0». Розбиратимемося і працюватимемо в цьому напрямку. На жаль, не додала позитиву і наша воротарська лінія, яка «загубилася» в Естонії. Через невпевнену гру на останньому рубежі ми не змогли виграти цей турнір. До слова в Естонії, яка буде нашим суперником на ЧС-2023 у Румунії, два сильні воротарі, - ділиться враженнями Євген Аліпов. – Загалом у збірної України дуже молода команда, якій ще не вистачає досвіду, але при цьому вже зараз добре себе показали юні дівчата 2007 р.н. - Гутор, Лопатіна, Машкіна. Вселяє оптимізм і те, що перед ЧС-2023 ми маємо позиції, які можемо посилити, особливо в атаці».

Нагадаємо, що суперниками збірної України на ЧС-2023 у дивізіоні 3А (Брашов, 3-9 квітня) будуть переможці Baltic Cup команда Литви, а також збірні Румунії, Естонії, Гонконгу та Болгарії.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.