Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 11 лютого 2023, 08:44
1300
2

Дар'я БЛАШКО: «Не вистачило часу підготуватися краще»

Українська біатлоністка – про провальний виступ у спринті

| Оновлено 11 лютого 2023, 08:44
1300
2
Дар'я БЛАШКО: «Не вистачило часу підготуватися краще»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дар'я Блашко

Біатлоністка збірної України Дар'я Блашко прокоментувала 84 місце в спринті на чемпіонаті світу 2023 року в німецькому Оберхофі.

«Сьогодні важко біглося. Це був перший старт після місяця перерви. Сподівалася, що буде краще, але, на жаль, дуже великий програш. Тут купа факторів: і траса складна, і, напевно, не вистачило часу підготуватися краще. Але на тренуваннях почувалася краще.

З тренером будемо розбирати, що пішло не так. Результат дуже розчарував. 4 хвилини програшу з чистою стрільбою — це дуже багато. Наприкінці був контакт, сподівалася зачепитися за спортсменок. Щоразу намагалася, але не вистачало сил.

На тренуваннях бачила, що все було нормально. Вистачало часу підготуватися, але результат сказав, що не вистачило. Можливо, треба було більше готуватися. Намагалася пробігти якомога краще. Зробила все, щоб був гарний результат.

Ментально не було проблем. Фізично - можливо, потрібні були інші тренування, плавніше входити. Але треба розуміти, що це - ЧС і немає часу, щоб плавно входити. Потрібно було форсувати і ризикувати. Ми це і зробили. Але зараз це не спрацювало», – сказала Блашко.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Валерий Стебловский
Із року в рік одне й те саме: немає швидкості, одні обіцянки, плани і т.д. Хоча по людським якостям Даша викликає велику повагу.
Октавий Фландрийский
Вся проблема наших биатлонисток  том, что врачи не могут подобрать стимуляторы, которые работали с конкретным организмом, не все препараты воспринимаются одинаково разными спортсменками,это доказано многолетним опытом. Может это происходит от того, что препараты стоят очень дорого, а  федерации наем экономят...