Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 лютого 2023, 03:43
327
0

Очільник ФХУ зустрівся у Чехії з Гадамчиком, Бржизою та Гашеком

Георгій Зубко побував із робочим візитом у Центральній Європі

| Оновлено 11 лютого 2023, 03:43
327
0
Очільник ФХУ зустрівся у Чехії з Гадамчиком, Бржизою та Гашеком
ФХУ. Алоїз Гадамчик та Георгій Зубко

Очільник української федерації хокею Георгій Зубко у рамках візиту до Чехії зустрівся зі своїм чеським колегою Алоїзом Гадамчиком, якого було обрано на посаду президента чеського хокею влітку 2022 року. Також пан Зубко поспілкувався з першим віце-президентом Міжнародної федерації хокею Петром Бржизою та легендарним голкіпером Домініком Гашеком.

У рамках зустрічі президенти федерацій обговорили питання щодо продовження на сезон 2023-2024 років статусу нелегіонерів для українських хокеїстів, що виступають у Чехії. Крім того, сторони запланували на найближче літо проведення низки тренувальних таборів у Європі для українських дітей, а також відвідали льодову арену та тренувальний центр в Краварже поблизу Острави.

«Місцева арена вразила тим, що навіть у такому маленькому містечку, як Краварже, з населенням в шість з половиною тисяч мешканців успішно функціонує прекрасний спортивний комплекс. Окрім льодової арени, спорткомплекс містить ряд об’єктів для занять іншими видами спорту, а також центри розваг та дозвілля для громадян різних вікових категорій. Вражає не стільки якість цього об’єкту, а те наскільки грамотно та чітко тут вибудовано роботу, що робить «Булі Арену» успішним й з фінансової точки зору підприємством. Це хороший кейс для керівників наших спортивних об’єктів», – прокоментував відвідини арени Георгій Зубко.

Як повідомляє сайт Федерації хокею України, одним із ключових завдань візиту також було питання недопущення представників країн-агресорів до участі в офіційних міжнародних спортивних змаганнях.

«Алоіз Гадамчик запевнив мене в тому, що чеська федерація виступає проти повернення представників країн-агресорів до міжнародних змагань. До речі, про це він заявив напередодні у інтерв'ю місцевому телебаченню. Щодо позиції місцевих хокейних легенд, зокрема Домініка Гашека, то вона добре відома», – резюмував Георгій Зубко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.