Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
49267
20

1800 танків та 400 літаків. Росія готується до нового наступу

Ворог зумів накопичити техніку

1800 танків та 400 літаків. Росія готується до нового наступу
facebook.com/GeneralStaff.ua

За інформацією Foreign Policy, росія активно готується до нового наступу на територію України, підготувавши велику кількість техніки та особового складу.

Повідомляється, що до нової атаки ворог накопичив близько 1800 танків, 400 літаків, 300 вертольотів та 4 тисячі бронемашин.

На території України вже зосереджено понад 300 тисяч російських окупантів, а основні зусилля ворог сконцентрував на досягненні успіху на Донбасі.

Представники української розвідки вважають, що новий етап великого наступу розпочнеться протягом найближчих десяти днів.

Оцініть матеріал
(336)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mac_Gyver
По техніці це удвічі менше за першу армію вторгнення. За особовим складом, правда, майже удвічі більше. Хай вони усі здохнуть.
серж жорж
Сайт опубликовал желтуху которая была в этой новости и вопрос кто это заказал ? Сайт вы когда публикуете левые выбросы хоть проверяйте что пишите . Какой-то военный сказал . Это бред сумасшедшего.
Andrey_1992
це вброс, але те, що їх там дофіга то факт, єдине, що заспокоює - це масова поставка воєнної техніки Заходу, тому весною саме Україна буде диктувати рашці куди і за яким кораблем іти
⬆️
Это вдоль всех наших границ или всего годных? Понятно что всё это сразу и в одном месте никак не вступит в бой.  Ну и будем надеяться что ВСУ им конкретно попортят логистику и внешний вид.
vovadocent
В русні при великому бажанні не назбирається зараз стільки танків взагалі, то ж воно має і їхати і стріляти. А те що в них стоїть на зберіганні, пригадую ще десь 3 місяці тому читав статтю з оглядом їх баз зберігання - таке шо от прям зараз може їхати - це було під 900 танків, і то було тоді. Тобто частину з того вже утилізували, а з огляду на інтенсивність боїв під Бахмутом, Вугледаром і Кремінною - велику частину.
Тому не ганяйте зраду і жовті фейки. Вони все ще виробляють нову техніку і піднімають стару, але до наступної їх могілізації навряд чи призбирають новий потужний кулак, будуть добивати те що мають зараз.
SergRV
Вчера Жданов и Стоян сказали, что да. Цифры правдивые. Но есть несколько но.
Это их лебединая песня, они собрали из всех загашников все, что смогли завести и поднять в воздух... ну вы понимаете уровень этой техники. Это абсолютно вся их рабочая техника на всю наРФию! Иными словами они не оголят Кавказ, Сибирь, и не кинут все это железо на Украину! Так что спокойно чистим пулемет и ждем оккупантов.
Taste The World
Заспокойтесь, найвеличніший сказав, шо нада проста пєрєстать стрєлять. Всі на шашлики!