Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
|
4752
4

НХЛ – подруга росії. У лізі захищають гравців рф. Гашек наїхав на Беттмена

Легендарний чех продовжує підтримувати Україну

НХЛ – подруга росії. У лізі захищають гравців рф. Гашек наїхав на Беттмена
Getty Images/Global Images Ukraine

Легендарний чеський хокеїст Домінік Гашек, який з першого дня війни, яку розв'язала рф, підтримує Україну, розкритикував Національну хокейну лігу за участь у ній росіян:

«Хокейне свято? Ні! Найогидніша реклама російської війни та злочинів, включаючи геноцид проти українських дітей! З 10 хокеїстами з росії під час Матчу зірок...

НХЛ опустилася на дно. Дозволити синові Овечкіна виступити на льоду Матчу зірок – значить плюнути в обличчя приблизно 500 убитим, тисячам поранених та десяткам тисяч викрадених українських дітей. НХЛ та Гері Беттман мають заплатити за цей мерзенний вчинок!», – написав чех у своєму Twitter.

Незабаром комісіонер НХЛ Гері Беттмен відповів на слова Гашека:

«Домінік Гашек активно критикував упродовж останнього року. Він має право на свою думку. Але я не думаю, що його думка відображає позицію чеського народу чи керівництва країни. До речі, я з ним не погоджуюся», – цитує Беттмена Ilta-Sanomat.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром
Хокей | 02 травня 2024, 15:11 3
ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром

Команда готується до останнього матчу турніру

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Ничего личного, только бизнес... НХЛ оккупирована расейским хоккеистами и их агентами, все повязано большими деньгами. Эти ребята, с руководства НХЛ не видели настоящую войну, разве что в кино, им глубоко плевать на то, что творится в мире,для них спорт - вне политики.... А  Доминик Гашек настоящий друг нашей страны, ведь его отец был активным противников ввода войск стран Варшавского договора в ЧССР в 1968 году...
anacreon
Спортсмени і спортивні чиновники, це рідким виключенням, це взагалі найгнилиші, найтупіші  найегоїстичніші створіння. В любій країні. Це нарцисси,  які думають тільки про свої тупі медальки та виграні гроші. Все. Нічого інше їх не хвилює.  Їм начхати, що там у світі відбувається, головне аби були змагання і призові.Саме тому ми бачимо, як навіть у Канаді та США їхнє НОК не проти повернення русні. Бо їм реально начхати. І згадайте наших спортсменів, які обнімалися с русньою, як Малиновський, через власну тупість.
 Як наші тенісисточки каталися на турніри на росію, навіть попри обурення. Але їм важливіше було набрати 10 очок та заробити 500 доларів. А ні честі ні самоповаги в них не було. Спортсмени це найгірше що є і війна це показала. Навіть музичні зірки та актори і ті більш людяніші і деякі з мізками.
AndiM
Поки топові пропагандисти як авєчкін, будуть спокійно робити що хочуть в США та Європі - діла не буде. Потрібно вже створювати сили які будуть ліквідовувати таких мерзот за кордоном.
Viacheslav Fedak
Гроші у деяких діячів не пахнуть (((