Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 27 сiчня 2023, 05:32
1113
2

Дрони та ракети рашистських окупантів убили 11 українців за добу

Пошкоджено 35 будівель, найбільше – у Київській області

| Оновлено 27 сiчня 2023, 05:32
1113
2
Дрони та ракети рашистських окупантів убили 11 українців за добу
Telegram

Внаслідок терористичних ракетних атак російських окупантів з початку доби 26 січня в Україні загинули 11 людей, ще 11 постраждали.

Спікер ДСНС України Олександр Хорунжий повідомив, що внаслідок ракетних атак та атак дронами виникли 2 пожежі, пошкоджено 35 будівель.

За даними рятувальників, загинули 11 людей, ще 11 постраждали. Понад 100 рятувальників ДСНС взяли участь у ліквідації наслідків обстрілу.

Найбільше пошкоджено будівель, зокрема приватних та житлових багатоповерхівок – у Київській області.

Президент України Володимир Зеленський: «Сьогодні ми витримали черговий масований ракетний удар терористів. Удар, який повністю підтверджує все те, про що ми говорили з партнерами. Цю російську агресію можна і треба зупиняти тільки адекватною зброєю. Нічого іншого держава-терорист не зрозуміє. Зброєю на полі бою. Зброєю, яка дає захист нашому небу. Новими санкціями проти росії. Та зброєю юридичною: треба працювати ще активніше для створення трибуналу щодо злочинів агресії росії проти України.

Кожна російська ракета проти наших міст, кожен іранський безпілотник, який застосовується терористами, – це аргументи, чому потрібно більше зброї. Тільки зброя знешкоджує терористів. Зокрема, розширюємо нашу танкову коаліцію (є відповідне рішення Канади – я дякую за це). Уже 12 країн є в нашій танковій коаліції. І я вдячний усім у світі, хто реально протидіє терору разом із нами, хто пришвидшує постачання Україні необхідних засобів оборони і хто готовий посилювати санкційний тиск на державу-терориста».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nick.Grabowski
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил