Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 сiчня 2023, 03:12
747
1

РОТАНЬ: «В Олександрії вдалося швидко сформувати штаб однодумців»

Головний тренер команди розповів про свій тренерський штаб

| Оновлено 18 сiчня 2023, 03:12
747
1
РОТАНЬ: «В Олександрії вдалося швидко сформувати штаб однодумців»
ФК Олександрія. Руслан Ротань

Завтра, 18 січня, «Олександрія» вирушає на зимові збори до Туреччини. Напередодні виїзду головний тренер команди Руслан Ротань розповів про свій тренерський штаб:

«Враження приємні. Я познайомився з командою і відразу відчув, що тут дуже дружний колектив. І я, і тренерський штаб були приємно здивовані, що нам – новачкам клубу – приділили стільки уваги і футболісти, і персонал. Все показали, розповіли. І це насправді важливо. Місце нове, а зовсім не відчувається якогось дискомфорту.

Мені необхідно було формувати тренерський штаб доволі швидко. Потрібні були однодумці, з якими було б комфортно працювати. Це було непросто, оскільки багато з тих, до кого звернувся, або працювали у клубах, або не мали можливості з різних причин, тому вимушені були відмовитися. Скажу чесно, провів багато безсонних ночей. Але, поступово в результаті зустрічей і непростих розмов вдалося нарешті сформувати команду помічників.

Сергій Кравченко – старший тренер. Пропозиція стати помічником головного тренера йому сподобалася, але він ще не хотів завершати кар'єру гравця та залишати ігрову практику. Мені здається, що саме у його випадку, це було непросте рішення. Але мою пропозицію він прийняв, і мене це тішить. Він займається улюбленою справою і буде хорошим тренером, я в цьому переконаний. Головне, що ми думаємо в одному напрямку.

Володимир Єзерський буде працювати переважно із захисниками. Ми працювали разом в молодіжній і в юнацькій у збірних, я знаю як він працює. Дисципліна, організація, захист. Він на своєму місці.

Володимир Тименко, тренер воротарів. Теж достатньо кваліфікований фахівець. Постійно вдосконалюється, постійно рухається вперед. По роботі з воротарями він один з найкращих в країні, тому я радий, що він погодився приєднатися до штабу та буде допомагати мені в «Олександрії».

Володимир Томіленко, тренер з фізичної підготовки. Це єдина людина яка працювала в команді ще до нашого приходу. Мені дуже сподобався наш діалог, у нас спільне бачення розвитку команди. Помітно, що Володимир хоче працювати, може працювати, і погляди наші збігаються. Я радий що він з нами. Мені сподобалося що він дискутує, радить, пропонує. Це дуже важливо.

В команді також працюватиме аналітик Євген Гресь. Аналітика у футболі сьогодні дуже важлива. Євген єдина людина, яку я забрав з молодіжної збірної. Ми з ним працюємо вже 4 роки, і за цей період я переконався, що на сьогодні без нього я б не впорався. Адже кожного дня формується дуже багато відео і аналітики, Євген це все відфільтровує і залишає лише тільки необхідну інформацію про футболістів, про команди, про матчі.

На моє переконання, у роботі цінно, коли думка головного тренера в тренерському штабі не є законом. Адже саме діалог і дискусія завжди приводять до істини. Я сподіваюся, що ми дуже плідно попрацюємо разом з командою, будемо прогресувати та доб’ємося поставлених цілей».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Велика сутичка. Монако зрівняв рахунок у серії 1/4 фіналу з Фенербахче
Баскетбол | 04 травня 2024, 03:40 0
Велика сутичка. Монако зрівняв рахунок у серії 1/4 фіналу з Фенербахче

Вирішальний 5-й матч серії відбудеться 8 травня на арені «Монако»

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання-мінімум

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Ну значит бронза уже в кармане.