Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 21 сiчня 2023, 06:22
6253
5

«Вбивця авіаносців». росія вдарила по будинку у Дніпрі потужною ракетою

Черговий кривавий акт російських окупантів

| Оновлено 21 сiчня 2023, 06:22
6253
5
«Вбивця авіаносців». росія вдарила по будинку у Дніпрі потужною ракетою
dsns_telegram

За інформацією спікера Повітряних сил України Юрія Ігната, руйнування багатоповерхівки у Дніпрі внаслідок російського масованого обстрілу викликано тим, що ворог використав дуже потужну ракету.

«Ракета, яка була випущена по багатоповерхівці в Дніпрі - це ракета Х-22, випущена з дальнього бомбардувальника Ту-22М3, запуски проводилися з району Курська та Азовського моря. Усього 5 пусків цих ракет. Що це за ракета? Така ракета влучила кілька місяців тому у торговий центр у Кременчуці. Ракета з бойовою частиною 950 кілограмів, яку називають вбивцею авіаносців, призначена для знищення авіаносних груп у морі, вона може оснащуватися ядерною частиною».

«І такою ракетою б'ють по густонаселеному місту, де люди... Немає жодного пояснення та виправдання цьому терористичному акту», — заявив Ігнат.

Вже відомо про 21 загиблого, понад 70 людей отримали поранення.

Оцініть матеріал
(112)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Такие вещи рашисты делают, зная что им за это ничего не будет. Если многие думают и надеются на трибунал в Гааге, то я разочарую таких мечтателей. Яркий пример "работы" этого суда - разбор полетов по нападению РФ на Грузию в 2008 году. Только  в прошлом (!!!!) году был вынесен приговор поэтому делу. Оказывается обе стороны виноваты в той войне,Грузия даже больше чем РФ! А виртуально наказаны только три человека - зам министра МВД Абхазии, начальник тюрьмы и еще какой-то клерк... А структуры, похожей на Моссад у нас нет, и никто не приведет приговор в исполнение в отношении тех, кто давал команды и выполнял преступные приказы по бомбежке наших городов...
32may
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил