Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 08 сiчня 2023, 17:12
3648
0

Джервонта побив Гарсію. Попереду випробування Раяном Гарсією

Схоже, тепер нічого не завадить мегафайту

| Оновлено 08 сiчня 2023, 17:12
3648
0
Джервонта побив Гарсію. Попереду випробування Раяном Гарсією
Getty Images/Global Images Ukraine. Джервонта Девіс

Джервонта Девіс (28-0, 26 КО) переміг. Ектор Луїс Гарсія (16-1, 10 КО) виявився більш міцним горішком, ніж вважалось до поєдинку. Перед боєм його шанси оцінювалися з розрахунку 12 до 1. Але ринг показав, що він у повному порядку.

Хоча сила удару Девіса все ж у більшому порядку.

Джервонта спокійно відпрацював половину бою. Гарсія зміг проявити себе, поки не почав пропускати

Девіс ніколи не боксував яскраво з перших секунд. Точніше, не так. Джервонта завжди боксує яскраво — сила удару дозволяє. Але ніколи не поспішає влазити у розміни.

На противагу цьому Ектор Луїс із перших секунд зайнявся справою. Працював комбінаційно, намагався розкласти опонента по поверхах. Американець лише посміхався у відповідь.

Посмішка, звісно, показова. У всіх сенсах. І показова, тому що явно не прилітало так важко, як проти того ж Роландо Ромеро. І показова у тому, що бій проти Гарсії загалом фаворит контролював.

Після трьох-чотирьох раундів Джервонта почав боксувати. Він непогано працював і до цього, але почав нарешті по-справжньому бити і ловити суперника. Особливо класно лягали прямі удари. Обидва суперники є шульгами, тож знайти шлях для атаки треба було не так, як зазвичай проти стандартних суперників з основною правою рукою. На диво, габаритний домініканець найкраще ловився на просту двійку, що лягала в ціль раз за разом.

П’ятий, шостий, сьомий та восьмий раунди пройшли під диктовку Джервонти. Навіть надалі епізоди він скоріше дозволяв проводити, не бажаючи ловити опонента на всьому, ніж пропускав.

У восьмому Девіс упіймав суперника прямими ударами декілька разів — той почервонів і явно почував себе не найкращим чином. А потім почалась бійка. Але не у ринзі, а поза межами. Відволіклись навіть бійці, а рефері зупинив поєдинок, поки головних бійців залу, але не рингу, не вивели.

Фаворит допрацював раунд стандартними серіями, обличчя андердога почервоніло ще більше. При цьому, Гарсія не мав вигляд бійця, що перебуває на межі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Вже у перерві Ектор Луїс оголосив у куті, що нічого не бачить. Після декількох секунд розмов команда домініканця вирішила, що це все треба припиняти і оголосила про відмову боксувати далі.

Девіс трошки позлився, але здебільшого радів. Друга дострокова перемога поспіль для американця. Востаннє з ним протримався весь бій Ісаак Круз. І тоді Девісу було по-справжньому важко. Не так, як сьогодні.

Що далі?

Ектор Луїс Гарсія молодець. Без шалених проривів, але показав, що вміє не тільки в атаку з опущеними руками.

Звісно, він пропускав. Багато — не більше, ніж у минулих боях, але достатньо, щоб програти достроково.

Але ж і влучав. Добра комбінаційна робота і на диво розумний бокс навіть у контрпанчингу. Джервонті довелось подумати, що робити і як розпакувати цей подаруночок. Девіс завжди казав, що йому зручно боксувати проти більшого опонента, але тут довелося попрацювати.

Ектор зможе виступати і у легкій вазі, і повернутись на категорію назад, де у нього тимчасовий титул. І всюди буде досить цікаво. У 31 рік Гарсія показує себе різностороннім боксером, який все ще може розвиватись. І битись у звичному темпі, і працювати розумно, як сьогодні.

Джервонта йде до величезного бою проти Раяна Гарсії. Той навіть не захотів проводити проміжний бій — каже, що хоче лише мегафайтів. Джервонта вчинив розумніше. Ектор Луїс виявився цікавим випробуванням, після якого можна виходити на мегафайт у тонусі.

Поєдинок ще не затверджено, але хлопці так довго і голосно боролись за нього, що тепер фанати не зрозуміють зриву. З боку Джервонти немає відмовок. Він хоче бою, а з Флойдом Мейвезером у якості промоутера вони розійшлись.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

УАФ ухвалила покарання захиснику Динамо перед матчем з Шахтарем
Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10
УАФ ухвалила покарання захиснику Динамо перед матчем з Шахтарем

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Стало відомо, скільки Челсі готовий заплатити Шахтарю за трансфер Судакова
Футбол | 07 травня 2024, 07:05 3
Стало відомо, скільки Челсі готовий заплатити Шахтарю за трансфер Судакова

Український півзахисник може піти стопами Михайла Мудрика

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.