Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 04 сiчня 2023, 18:17
172
0

БАЗЕЛЕВСЬКИЙ: «Найголовніше, що чемпіонат стартував і проходить без зривів»

Відомий тренер Дмитро Базелевський – про першу половину сезону баскетбольної Суперліги

| Оновлено 04 сiчня 2023, 18:17
172
0
БАЗЕЛЕВСЬКИЙ: «Найголовніше, що чемпіонат стартував і проходить без зривів»
fbu.ua. Дмитро Базелевський

Відомий український тренер Дмитро Базелевський підбив підсумки першої частини сезону Суперліги.

«Я не буду оригінальним з відповіддю, що найголовніше те, що чемпіонат стартував і проходить без зривів – 9 команд стартувало і 9 зараз грає без передумов, що у когось є якісь непідйомні проблеми. Я сподіваюся, що ми так і дограємо сезон усіма 9 командами – це одне з найважливіших завдань цього чемпіонату за наших умов.

Якщо говорити про гру, то є багато емоцій. Є помилки з боку гравців, багато нерозуміння, юнацького баскетболу. Очевидно, що влилася велика група молодих гравців, які ще «сирі» для професійного баскетболу, але з іншого боку, вони отримали свій шанс, щоб проявити себе».

«Кого можу відзначити? Важко сказати, що якийсь гравець здивував мене у першій частині сезону. Є такі люди, як Сергій Старцев, котрий багато набирає очок. Ветерани, той же Конєв, Кольченко, не набирають багато, не є лідерами статистики, хоч могли б. Вони радше розумно роблять рівно те, що потрібно команді для перемоги, зберігаючи свій резерв. Поки що цього достатньо».

«Претенденти на медалі? «Будівельник» і «БІПА» цю першу частину провели краще, по грі почуваються впевненіше. Але попереду ще багато ігор, велика турнірна дистанція, тож «Дніпро» та «Київ-Баскет» ще, думаю, зможуть поборотися за перші місця. Іншим буде складно, але у спорті треба долати складнощі – нікуди не дінешся. Загалом досить цікаво чемпіонат проходить. Зазначу, що багато емоцій, наприклад, покарання Володимира Коваля, який не впорався з емоціями. Значить, гра викликає ці емоції, що добре. Плюс зазначу, що є цікаві ігри, як, наприклад, матч Києва та Одеси із трьома овертаймами. Це все чудово для нашого чемпіонату», – сказав Дмитро Базелевський.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.