Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 грудня 2022, 16:24
86
0

Переваги гри в баскетболі на фору

Які переваги має гра в баскетболі на фору

| Оновлено 29 грудня 2022, 16:24
86
0
Переваги гри в баскетболі на фору

У світі ставок на баскетбол чималу популярність мають парі, що стосуються фор у матчах за очками. Ті, хто давно грає, і так знає, які плюси мають варіанти зі ставками на гандикап. Але для новачків буде не зайвим дізнатися, які переваги має гра в баскетболі на фору:

  • Відносна аналізу. Тут не потрібно точно, строго вираховувати, яким буде підсумковий розрив між командами в обраному матчі. Щоб парі "зайшло", досить, що за підсумками поєдинку реалізувався той сценарій гри, який Вам намалювався за підсумками аналізу. Тобто беттор просто приходить до того, що є певний діапазон цифр, який охоплює найімовірніший зазор, і далі дивиться на коефіцієнти маркетів. Вибираючи ті котирування, що подобаються і при цьому стосуються реалістичного сценарію, переходять до ставок;
  • Букмекери тут досить часто помиляються. Досвідчені гравці вважають, що валуї в баскетболі можна знайти буквально щодня, хоча, звісно ж, потрібне хороше розуміння того, як складається реальна ситуація в турнірах. Але цим козирем може скористатися тільки той, хто вивчає цей чемпіонат досконально, постійно і у великій кількості дивиться матчі і стежить за новинами. Тоді він може саме цілеспрямовано бачити, де букмекери припускаються промахів під час виставлення фор у своїх розписах. А не просто випадково "напариваються" на подібні випадки;
  • Великі амплітуди. Мабуть, саме це можна назвати основним козирем. У цьому явна перевага перед стандартними результатами, "П1" - "П2". Букмекери, особливо на центральні поєдинки популярних ліг, нерідко розбирають усе "по кісточках" і дають у розписі 30 і більше пар гандикапів. Тож кожен під власний смак і під особисті уподобання знаходить собі оптимальний варіант - адже поле для вибору вкрай широке й різноманітне.

Не варто заперечувати, що є й певні недоліки в грі на фори в баскетболі. Дуже складно відмовитися від спокуси зіграти з високим коефіцієнтом. І скільки разів буває так, що саме невеликий ризик, мінімальна жадібність у спробі підняти котирування оберталася тим, що замість перемоги в підсумку виходить поразка. Це, втім, особиста риса гравця, і просто потрібно, розуміючи її, підходити до вибору парі з "холодною головою", максимально виважено розміщуючи ставки. І враховуючи попередні помилки - якщо вже вони були допущені раніше в аналогічних ситуаціях.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 6
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Букмекери назвали нового фаворита Ліги чемпіонів 2023/24 після 1/4 фіналу
Футбол | 18 квітня 2024, 08:05 0
Букмекери назвали нового фаворита Ліги чемпіонів 2023/24 після 1/4 фіналу

Після вильоту Манчестер Сіті головним претендентом на трофей очікувано є Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.