Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 грудня 2022, 14:14
10623
6

Каха КАЛАДЗЕ: «Влада Грузії не буде звільняти Саакашвілі»

Екс-динамівець – про ситуацію з третім президентом Грузії

| Оновлено 28 грудня 2022, 14:14
10623
6
Каха КАЛАДЗЕ: «Влада Грузії не буде звільняти Саакашвілі»
Twitter. Каха Каладзе

Екс-гравець київського «Динамо» Каха Каладзе, а нині мер Тбілісі заявив, що помилування ув'язненого колишнього президента країни Міхеіла Саакашвілі дорого обійдеться президенту Саломі Зурабішвілі:

«Якщо президент таки ухвалить таке рішення, я впевнений, що кар'єрі і їй особисто буде дуже важко. Помилування не буде. Немає жодного критичного стану. Це цілеспрямовані спектаклі, головною дійовою особою яких є Міхеіл Саакашвілі.

Взагалі все – постановка: його ввезення в країну як нерозмитненого товару, шоу та концерти, які ми бачимо. Управляється спектакль із різних країн. Оформлено різні контракти щодо того, як має вестися PR-кампанія».

Раніше Саакашвілі, який вже півроку перебуває у приватній тбіліській клініці, відмовив владі в тому, щоб пройти тестування на наявність у його організмі важких металів. Про отруєння Саакашвілі миш'яком та ртуттю заявляє його захист із посиланням на експертизу, проведену закордоном. Згідно з позицією влади Грузії, екс-президент симулює і найчастіше сам завдає собі шкоди, щоб уникнути тюремного терміну.

Цікаво, що Європарламент не схвалить заявку Грузії на входження до складу Євросоюзу, якщо колишній президент республіки Міхеіл Саакашвілі помре в ув'язненні.

Оцініть матеріал
(139)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
У Грузии,  грузинов и ихней власти память коротка. Погнались за чудесным российским рублем. История все поставит на свои места. 
VadyaMetal
Каха оказался грузинским ватником, не более. Рубли и должности его интересуют больше чем территориальная целостность и престиж своей родины.
Ivan Vismutenko
Нам известно что ОН сам туда поехал, в надежде на победу его партии.  Человек же понимал, что исходы бывают разные.