Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 грудня 2022, 11:37
50
0

Ставки на фору в баскетболі

Що ж це таке і як можна застосовувати в парі на гру з м'ячем і кошиком?

| Оновлено 27 грудня 2022, 11:37
50
0
Ставки на фору в баскетболі

Звичайно ж, головне в баскетболі, як і в будь-якому спорті - це просто перемогти. Але команди часто різні за силами, і тут відкривається просто для ставок на фору - вони, за умови правильної підготовки, часто куди вигідніші, ніж ставка на просто перемогу.

Фора (також нерідко можна знайти позначення "гандикап") - це маркет у світі ставок, що вказує на різницю в рахунку, до того ж у чітко визначеному і зазначеному періоді часу. У баскетболі може бути 3 основні варіанти ігрових відрізків для фор. Найчастіше легко можна знайти котирування на весь матч, але, пошукавши, як правило, знайдете і варіанти з чвертю і/або половиною. Іноді, найчастіше в режимі "лайв", є і додаткові лінійки - на овертайми, або на менші відрізки основного часу - наприклад, 5 або 10 хвилин.

Букмекери, як правило, аналізують майбутню зустріч, і під час виставлення фори натякають на приблизно той розрив рахунку, який очікується ними. Наприклад, якщо в основній лінії представлено на матч між "Лос-Анджелес Кліпперс" і "Нью-Йорк Нікс" виставлено однаковий коефіцієнт, 1,95, на Ф1 (-5,5) і Ф2 (+5,5), це означає, що експерти чекають на перемогу господарів із середнім розривом у 5-6 очок.

Варто пам'ятати, що коефіцієнти ставок на фору розраховуються у низки букмекерських контор, як правило, з урахуванням того, яким буде саме підсумковий рахунок. Тобто включають і овертайм в основну лінію. Але при цьому деякі компанії останнім часом виділяють саме спеціальний слот, вказуючи, що це саме гандикап, що буде в основний час, без овертаймів. Тож вкрай бажано спочатку ознайомитися з правилами, що діють у цьому розділі - це займе буквально кілька хвилин, але водночас не дарма кажуть: "попереджений - озброєний"! Так можна розмістити ставку, чітко розуміючи, що саме чекати при тій чи іншій розв'язці до фінальної сирени.

У будь-якому разі, "баскетбольні" ставки на фору утримують стабільну популярність. Їхні великі амплітуди дають змогу практично кожному знайти щось під свій смак. Тим паче що, віддаючи належне популярності цього виду спорту, навіть на поєдинки непопулярних ліг створюється широкий ринок. Проте потрібно кожне парі ретельно готувати. Це не футбол, але все ж і тут буквально 0,5 очка в рамках фори може все вирішити: принести гарний прибуток беттору, або залишити його без частини власних коштів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі
Футбол | 25 квітня 2024, 02:15 2
Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі

Віталій отримав неприємну травму у матчі «Евертон» – «Ліверпуль»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.