Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
|
5586
3

На росії заявили, що помилково мобілізовані самі винні, що це відбувається

Росіяни мали вчасно подати свої облікові дані

На росії заявили, що помилково мобілізовані самі винні, що це відбувається
Twitter

Військком Тюменської області алєксєй куличков заявив, що більшість «помилково викликаних» по мобілізації російських військових «самі винні», що таке сталося.

За словами військкома, росіяни мали вчасно подати свої облікові дані:

«Ми говоримо не «по помилці покликані». Громадяни були покликані з мобілізації! Якщо були якісь помилки, то здебільшого вони відбуваються з вини самого громадянина. Бо хтось своєчасно не подавав свої облікові дані та не звертався до військового комісаріату за місцем проживання».

Він стверджує, що понад 50 багатодітних батьків, яких мобілізували помилково, вже повернулися. Проте інші покликані продовжують служити «бо самі добровільно написали рапорти».

Зазначимо, що на росії мобілізували сліпого на одне око та онкохворого 59-річного хірурга. У Хабаровську мобілізували на війну в Україні чоловіка з діагностованою шизофренією. Його взяли до стрілецького батальйону. На території тимчасово окупованої Донеччини росіяни мобілізували на війну школяра. Документи про закінчення школи Никита одержав, коли був на фронті.

Повістки надсилають багатодітним батькам, старим та мертвим. Про порушення правил мобілізації заговорили навіть прокремлівські пропагандисти.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Am
Ясно що самі винні, терпіли 
Rolan Stkomarovskiy
Цікаво скільки внуків, дітей та синів російських сенаторів, депутатів, олігархів, співаків, акторів, пропагандонів воюють зараз за ДНР-ЛНР, і де вони ці елітні герої росії? 
російська еліта воює за "правоє дєло"свого чергового вождя (православного кгб-іста) ? 
ALKOSruLKA
...переклад у вас, хлопці, дуже шкутильгає... Вчіть солов'їну і менше застосовуйте гугл-перекладач... Там, де цитата, - взагалі нічого не зрозуміло...