Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 21 грудня 2022, 17:04
22952
3

Усик і Ф'юрі про все домовилися. Стали відомі нові подробиці супербою

Боб Арум заявив, що обидва готові битися один з одним без проміжних боїв

| Оновлено 21 грудня 2022, 17:04
22952
3
Усик і Ф'юрі про все домовилися. Стали відомі нові подробиці супербою
Twitter

Промоутер Боб Арум заявив, що чемпіони світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик таки домовилися битися один з одним без будь-яких проміжних боїв.

Повідомляється, що Арум ще опрацьовує деталі супербою, де на кону будуть усі світові титули – IBF, WBA, WBC, WBO, а також пояс журналу The Ring:

«Обидва погодилися битися один з одним у наступному бою. Ф'юрі та Усик обидва дорослі люди, тому в нас мінімум незначних розмов. Усик мій добрий друг, він дуже розумний, а Тайсон – супермен, і як спортсмен, і як інтелект.

Вони хочуть бою. Обидва. Тому буде дуже мало різних розбіжностей та незрозумілих ситуацій, які зазвичай на переговорах. Ми можемо зробити цей бій. Я в цьому дуже впевнений. І так, я кажу, що обидва бійці погодилися битися один з одним без будь-яких проміжних боїв.

Зараз головне питання у тому, що з датою та місцем. Але цей бій безперечно відбудеться, і це відбудеться в перші чотири місяці наступного року. Зараз у нас дві рівноважні пропозиції з Близького Сходу, є можливість провести бій у Британії на «Вемблі» з величезною аудиторією в 95 000 осіб».

Раніше Олександр Усик розповів, як і коли планує повернутися до Криму.

Джерело vringe.com
Оцініть матеріал
(220)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Петро Колхозян
Один Украинский лох подарил 4 пояса цыгану а теперь второй горит желанием подарить 3 пояса правильно Фьюри их обзывает дураками умные бы с ним не встречались. Фьюри не боксер но его бог наделил ростом и огромной силой против которой боксерские тычки типа ударов не работают. Для него они все как мухи для слона.