Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:43
110
0

Фактори, які потрібно вивчити перед ставкою на фору «1,5» у футболі

Беттори назвали ті фактори, що впливають на підбір ставок на фору

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:43
110
0
Фактори, які потрібно вивчити перед ставкою на фору «1,5» у футболі

Любителі футболу охоче використовують ставки на фори. Зокрема на варіанти з "1,5", з плюсовим або мінусовим знаком. Але кожна ставка повинна мати якомога детальнішу аргументацію. Досвідчені беттори назвали ті фактори, що вони вивчають, і пояснили, що кожен із них символізує.

  • Історія очних зустрічей. Вона показує тенденції того, як між собою команди грали перед нинішнім матчем. Як правило, можна знайти те, що повторюється, особливо на тому самому полі. Іноді, до речі, ігри на цій же арені взагалі виносять в окремий фактор.
  • Поточна форма. Дехто вивчає те, як зіграли обидва противники останні 10 матчів. Але у футболі з його не найщільнішим графіком цілком достатньо проаналізувати по 5. Це і так може бути відображенням виступів за кілька тижнів, а то й за повноцінний місяць.
  • Кадровий склад. Безумовно, футбол - це не теніс чи бокс, це командний вид спорту, в якому грають цілі колективи. І травмованих чи дискваліфікованих замінюють. Але все ж є, безумовно, гравці-лідери, яких повноцінно не замінити. Гравцеві вкрай бажано знати точно, хто буде і особливо хто не буде виходити на поле. Тож багато хто воліє дочекатися оголошення складів на матч, і тільки потім розміщувати ставки, які, втім, уже мають бути загалом підготовленими.
  • Графік (календар) ігор. Використовується щільність матчів, що були проведені за останні тижні. Якщо футболісти втомилися, їм складно відбиватися, захищатися, а ще важче атакувати. Варто заглядати і вперед, дивитися, що чекає далі. Якщо попереду важливіші ігри, наприклад, у єврокубках, чимось "прохідним" можуть і пожертвувати.
  • Погодні умови. Оптимальні умови бувають далеко не завжди. В умовах дощу або, навпаки, серйозної спеки ускладнюється гра в атаці, зате, навпаки, простіше оборонятися.
  • Мотивація. Вона може бути і особистою, і турнірною. Тобто варто розуміти, чи принципове протистояння (насамперед, дербі), кому необхідна перемога більше. Адже середняки, як правило, програють тим, кому потрібні очки для виживання або закріплення в єврокубковій зоні, не кажучи вже про чемпіонство. Особливо якщо поєдинок відбувається наприкінці чемпіонату.
  • Час поєдинку. Як уже помічено, у більш ранні години команди, як правило, грають академічніше. А ось увечері вони часто демонструють досить інтенсивний футбол.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.