Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 16 грудня 2022, 02:25
676
1

Віталій МАНДЗИН: «Бачу, що ще не дотягую»

Український біатлоніст – про конкуренцію на Кубку світу

| Оновлено 16 грудня 2022, 02:25
676
1
Віталій МАНДЗИН: «Бачу, що ще не дотягую»
Getty Images/Global Images Ukraine

Біатлоніст збірної України Віталій Мандзин прокоментував 78 місце у чоловічому спринті на третьому етапі Кубка світу у французькому Ансі.

– Гонкою я незадоволений. Знов побачив свої проблеми на стрільбі стоячи. Швидкість підвела, і перш за все на останньому колі, коли я не міг вже терпіти - дуже важко фізично було, особливо на останніх метрах дистанції. І така була важкість, що не міг її перебороти.

– Стрільба як і минулого разу, підвела: на лежці нуль, на стійці промахи. У спринті в Гохфільцені Ви розповідали, що трималися за Антоніном Гігонна, не в своєму ритмі підходили до стійки, піддалися емоціям. Цього разу так не було?
– Коли стартував,бачив перед собою Тар'єя Бьо, і візуально від нього не відставав, та я біг перше коло, а він вже третє. Прийшов на лежку, гарно все відпрацював, був задоволений. Потім на стійці на вогневому був туман, хоча це не дуже й заважало. Та у мене в голові, напевно через це стався збій, не можу пояснити промахи. Все начебто чітко розставлено, як маю працювати, що робити… недопрацював.

– Якось вплинули погодні умови на гонку?
– На початку погода була ідеальна. Я пішов в наш будиночок, налаштуватися на гонку, очікував свій старт. А коли вийшов вже стартувати, побачив, що все змінилося, йде дощ, було некомфортно. Влітку бігати під дощем ще можна, а от взимку це збиває з пантелику.

– Це лише друга гонка, як оцінюєте своє перебування на Кубку світу.
– Це насамперед досвід, дуже корисний, пробувати бігати потроху з топ біатлоністами. Цей досвід краще, ніж конкурувати із однолітками. Та я бачу, що ще не дотягую, ще дуже багато треба працювати.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
... та ми всі це бачимо