Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 грудня 2022, 16:50
56
0

Плюси ставок на фору в хокеї

Виділяємо переваги ставок на гандикапи в хокеї

| Оновлено 15 грудня 2022, 16:50
56
0
Плюси ставок на фору в хокеї

Хокей - найбільш популярний зимовий вид спорту. Та й загалом він має менше глядачів, ніж хіба що футбол, сперечаючись за позицію №2 з такими загальновідомими іграми, як бокс, теніс та баскетбол. Звісно ж, і ставок на гру з шайбою на льоду розміщується чимало. І нерідко це саме фори. Експерти спробували пояснити, чому використовується саме цей вид парі, виокремивши переваги ставок на гандикапи в хокеї.

  • Привабливі коефіцієнти. Завжди практично можна знайти цікавий для себе варіант із порівняно високими котируваннями. Вони завжди чималі на мінусові фори навіть в іграх з явним фаворитом. Тож за належного розбору можна підготуватися так, що навіть у матчі з приблизно рівними, судячи з базових котирувань, суперниками, знайдеться приваблива фора з котируванням від 3,0 і вище.
  • Велика кількість добре опрацьованих стратегій. Гравець може вибрати з широкого переліку те, що йому підходить, і грати за тією чи іншою моделлю. Усі вони, при ретельному виконанні, можуть бути ефективними при довгостроковій основі. Але, звісно ж, спершу потрібно їх спочатку ретельно вивчити і вибрати те, що підходить персонально вам. Використовувати тактику, яка вам не до душі, не варто, тим паче що вибір дійсно є з чого робити.
  • Широкі амплітуди можливих результатів. Гандикап, у широкому сенсі, тому й максимально популярний. Це не банальні П1 - Х - П2, з чіткими коефіцієнтами. Так, ті теж можуть коливатися, але за цим потрібно стежити, і не факт, що лінія хитнеться в потрібний, вигідний вам бік. А ось фори, як правило, на популярні хокейні поєдинки спочатку виставляють у кількості 8-10 пар і більше. А вже там сам гравець вибирає те, що йому до душі. Вони вважають за краще мінімізувати загрози і підстрахувати себе. Інші ж готові йти на порівняно високий ризик, якщо вірять, що є реальний шанс узяти підсумок із великим коефіцієнтом. Усе це - у межах 1-го ринку, без необхідності шукати якусь екзотику й аналізувати його.

Мінусів ставок на фору в хокеї ще потрібно пошукати. Хіба що зазначають, що на аналіз матчу потрібно витратити час - точно більше, ніж у разі ставок на звичайну перемогу (чи нічию). Утім, така робота - основна частина всього беттінгу загалом, і без підготовки, навмання, ніхто не робить ставок, якщо не розглядають їх як банальну забаву, не сподіваючись всерйоз повернути собі суму з "наваром".

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

«Прошу підтримки, а не хейту». Українець прокоментував бій із росіянином
MMA | 29 березня 2024, 02:11 3
«Прошу підтримки, а не хейту». Українець прокоментував бій із росіянином

22 червня Ігор Потеря проведе поєдинок проти Шари Буллета

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.