Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:45
113
0

Як ставити на «без нічиєї», щоб отримувати в підсумку дохід?

Як ставити в цій лінії, щоб бути в плюсах?

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:45
113
0
Як ставити на «без нічиєї», щоб отримувати в підсумку дохід?

Серед любителів спортивних ставок, насамперед, футбольних, певну популярність має парі на те, що не буде нічиєї - так званий варіант "12", який можна знайти в розділі "Подвійний шанс". Але, за низки позитивних моментів, у цього виду ставок є й недоліки, і погана організація швидко призведе до спустошення банку. Як же ставити, щоб бути в рамках цієї лінії в плюсах у перспективі? Експерти назвали радий ефективних моделей.

Ставки на 12 у футболі

Для цього виду спорту підходить комбінація з дій гравця в лайві та прематчі. Спочатку той робить, ще до стартового свистка, ставку проти нічийного результату. Далі він спостерігає за тим, як розвиваються події в грі і чекає забитого м'яча. В ідеалі, вже після 1-го голу коефіцієнт на нічию починає зростати. Коли він досягне розміру, за якого в будь-якому разі беттор у підсумку піде з прибутком, потрібно ставити, ретельно обдумавши суму парі. По суті, це неявна вилка, так що ставки робляться на сайтах різних букмекерів.

У рамках хокею використовується інша стратегія у зустрічах на "без нічиєї"

У цьому разі гравець працює в режимі "live", використовуючи класичний варіант із "догоном". Беттор розміщує ставку на "12" у першому періоді. Якщо команди заб'ють у ці 20 хвилин порівну шайб (зокрема, якщо рахунок так і не відкриють і залишиться 0-0), гравець повторює парі на 2-й період, але з відповідним зростанням суми парі - у разі успіху потрібно покрити попередній програш. Якщо знову не пощастило, потрібно і далі слідувати нехитрому алгоритму: підвищити ще й поставити на те, що результатом хоча б 3-го періоду не стане нічия. Рідко коли десь усі 3 частини зустрічі приносять "мирні" результати, тож у підсумку гравець усе-таки виграє, якщо не буде помилки з розподілом банку.

12 досить часто об'єднують

Самі по собі котирування на "без нічиєї" в основному порівняно невисокі. Проте досвідчені гравці не радять захоплюватися експресами: у тому ж футболі внічию грається приблизно чверть зустрічей, і можна погоріти на тому поєдинку, де, здавалося, точно хтось виграє. Експерти радять якщо вже й брати "мульти-ставки" на "12", то вже краще в рамках системи - цей вид дає змогу отримати прибуток, навіть якщо якесь із парі не проходить. Головне при цьому намагатися звести невдачі до мінімуму, щоб було досить вигідно займатися цим заплутаним видом парі. Утім, зараз в Інтернеті є якісні генератори "систем", що позбавляють від механічної, але дуже важливої роботи над цією мульти-ставкою.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 12
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 22
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.