Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:46
64
0

Ставки на кіберспорт, плюси та мінуси

Розбираємося у світі ставок на кіберспорт

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:46
64
0
Ставки на кіберспорт, плюси та мінуси

Кіберспорт дедалі впевненіше завойовує позиції у світі. Тим паче що йому не страшні карантини, тож нинішні умови сприятливі для розвитку напряму. Зокрема й у світі ставок. Уже зараз букмекерські контори пропонують, як правило, широкий вибір ставок на різні види кіберспорту. Утримують свої позиції такі класичні дисципліни, як Dota 2, CS:GO і League of Legends, популярний і віртуальний футбол - не тільки FIFA, а й PES (футбол), NBA2K (баскетбол), NHL (хокей). Свої, і чималі, ніші є і у Fortnite і Overwatch, StarCraft і Valorant, і цей список можна продовжувати. Зараз дуже часто проводяться різні турніри на всіляких рівнях, від суто регіонального до світового. На майже всі більш-менш помітні змагання вибудовують свої лінії, а на топтурніри можна навіть знайти спеціальні разові акції.

Плюси ставок на кіберспорт

1 помітна перевага вже згадувалася: наразі кіберспортивні змагання в усьому світі проходять буквально щодня - такою щільністю календаря може похвалитися далеко не кожен традиційний, класичний вид спорту. Тож вибір подій зараз у лінії практично будь-якої букмекерської контори радує різноманітністю. А на популярні події, топ-турніри, ще й розробляють досить широкий розпис. Тож досвідченим гравцям можна легко знайти гідну ставку, що зацікавила себе, у цьому величезному списку.

Також величезною перевагою ставок саме на кіберспорт вважають те, що лінія не ідеальна, з точки зору букмекера. Усе ж цей напрямок досить молодий, і на такі дисципліни контори аж ніяк не завжди пропонують об'єктивні коефіцієнти, такі, що відображають реальні шанси кіберкоманд на успіх. Тож беттори легко здатні знайти помилку і перетворити її на валуйну ставку. Утім, на помилках букмекер вчиться швидко, і все краще розуміє реалії в цій ніші.

Мінуси подібних ставок

Перш за все, гравці часто скаржаться на низькі ліміти. Букмекерські контори, бажаючи перестрахуватися від втрат на полі, яке не особливо добре знають, "ріжуть" максимум ставок. Особливо це стосується матчів між командами нижчого рівня. Також відзначають залежність від технічних проблем. Якщо щось не гаразд із комп'ютерами, то матчі можуть затримати, а то й скасувати. Або, якщо все ж таки все починається, що доводиться в останню мить іти на заміни у складах. А, втративши важливого гравця, у якого зникло світло або інтернет, команда відразу залишається без певної кількості шансів на перемогу в дуелі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024
Футбол | 18 квітня 2024, 13:30 7
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024

MEGOGO — офіційний мовник УЄФА Євро-2024

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.