Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 грудня 2022, 10:34
120
0

Види ставок на жовті картки

Розглянемо основні види парі у футболі, які пов'язані з «жовтими картками»

| Оновлено 14 грудня 2022, 10:34
120
0
Види ставок на жовті картки

Футбол представлений у букмекерському розписі традиційно широко. Зокрема серед ліній на матчі досить широко представлені й варіанти, пов'язані з "жовтими" картками. Можна знайти такі основні види парі:

  • Результат (на переможця). Тут, як випливає з назви, досить вказати, що "виграє" - не за рахунком на голи, а за кількістю попереджень. Допускається, до речі, нічийний результат за ЖК, а також варіанти з подвійним шансом - тобто за цим показником не програє господар або просто перша в розписі команда (1Х), гості, або друга команда (Х2), або не буде нічиєї (12). Але останні оцінюються в лініях на футбол за картками особливо скромно.
  • Тотал. Ставки на результативність (підсумкову кількість) за "картками". У будь-якому разі, букмекери обирають певний показник і коефіцієнти на те, що "жовтих" буде більше або менше. Це може бути варіант із "європейським" тоталом, коли обирається якесь ціле число карток (якщо воно і трапиться, буде повернення) або показник із закінченням на "0,5", або з "азіатським" тоталом (під 0,25 і 0,75) - правила такі самі, як на голи. Виділяють також індивідуальні тотали, на окремого супротивника. Особливий вид - "парне/непарне", де все зрозуміло з назви. Буває і "триколійний тотал", коли можна брати не тільки традиційні варіанти з "більше" і менше певного числа, а й "рівно".
  • Фора - розрив між противниками за тим, скільки вони отримають "жовтих". Гандикапи теж можуть бути "європейськими" та "азіатськими";
  • Результативність тайму. Уже більш специфічний вид ставки, сенс якого в тому, що гравець прогнозує, який із таймів саме за жовтими буде більш результативним. При цьому можна вибрати й варіант, що кількість буде однаковою - своєрідна нічия між половинами зустрічі;
  • Час першої (та/або останньої картки) - як правило, потрібно не вгадати точну хвилину, а влучити в певний проміжок часу, зазвичай у 10-15 хвилин;
  • Хто отримає наступну "жовту". Тут завдання в чомусь аналогічне попередньому ринку, але все ж набагато простіше. Досить вказати, хто з клубів отримає наступну ЖК. Також приймають ставки на те, футболістів кого із суперників попередять останнім у поєдинку.

Загалом футбольний розпис ставок на "жовті" вважається досить варіативним Адже, крім зазначених вище варіантів, є й різні модифікації зазначених парі, а також ексклюзивні варіанти парі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.