Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 грудня 2022, 12:50
65
0

Вольові ставки у футболі та особливості ставок на такий результат

Плюси і мінуси укладення парі на те, що відбудеться вольова перемога

| Оновлено 09 грудня 2022, 12:50
65
0
Вольові ставки у футболі та особливості ставок на такий результат

Футбол - найбільш популярний вид спорту. І розпис подій на нього характеризується великою кількістю різних цікавих маркетів. У тому числі можна знайти і ставку на "вольову перемогу". Під нею розуміють перебіг зустрічі, коли команда пропускала першою, але в підсумку вигравала.

Професійні гравці не дуже люблять цю лінію. Вони, як правило, не наважуються укладати на регулярній основі парі на подібні події - для них вони пов'язані з уже дуже високим ризиком. Але водночас багато бетторів, що намагаються розбиратися саме у футболі, парі має потенціал, адже оцінка букмекерами цих подій досить специфічна, і "візит" приносить гарний прибуток.

Будь-який любитель футболу легко назве приклади того, як команда, що спочатку поступалася, у підсумку переламувала сценарій поєдинку і завершувала його перемогою. Як правило, хоча б 1 такий матч є мало не в будь-якому турі серйозного чемпіонату. Ба більше, бувають випадки, коли відігравали і 2, і 3, і навіть більше голів. Але це вже рідкісні й дуже яскраві події.

Історично найчастіші вольові перемоги трапляються в Англійській Прем'єр-Лізі - не дарма часто використовується як синонім саме англійське позначення, "камбек". Причиною вважається те, що тут андердоги створюють більше проблем грандам. Іноді вони виграють, нерідко відкривають рахунок, але в підсумку фаворит все змінює в підсумку на свою користь.

Укладення парі на те, що відбудеться вольова перемога, має такий плюс, як традиційно дуже високі котирування, навіть коли ставлять при цьому на явного фаворита в парі. Ще однією перевагою прийнято вважати доступність, адже такі ставки можна знайти на сайтах багатьох БК. І навіть якщо її немає, можна просто грати "live": якщо команда, в яку Ви вірите, вже програє, пропускає першою, оформляється ставка на те, що вона в підсумку виграє. Коефіцієнт точно буде кращим, ніж просто ставка на перемогу фаворита в прематчі.

Явним недоліком гри на перемогу у вольовому стилі - це порівняльна складність аналізу. Вкрай складно якось передбачити саме такий сценарій, саме тому ставлять, як правило, в режимі "онлайн", а не в прематчі. Але зате в останній версії ставок і за невисокої прохідності ставки в перспективі можуть дати відчутний профіт.

Букмекерські компанії пропонують різні варіанти парі. Це може бути просто факт вольової перемоги в цьому матчі, або на те, що саме конкретний клуб оформить камбек. Підраховано, що прохідність у 20, а то й у 15 відсотків забезпечить дохід у підсумку.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.