Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 09 грудня 2022, 12:37
604
0

Деніз ГЕРРМАНН-ВІК: «Це був справжній біатлон»

Німецька біатлоністка – про перемогу в спринті

| Оновлено 09 грудня 2022, 12:37
604
0
Деніз ГЕРРМАНН-ВІК: «Це був справжній біатлон»
Getty Images/Global Images Ukraine. Деніз Геррманн-Вік

Біатлоністка збірної Німеччини Деніз Геррманн-Вік прокоментувала перемогу у спринті на другому етапі Кубка світу в австрійському Гохфільцені.

«Я дуже задоволена своїм виступом. Це був справжній біатлон. На трасі сьогодні було непросто - на деяких ділянках сніг мав льодяну кірку. Важливо було тримати високу швидкість, але діяти спокійно та зважено.

У мене це не завжди виходить, що було особливо помітно минулого року, коли через занадто високу швидкість та емоційність у мене неодноразово були проблеми на стрільбищі.

Але сьогодні все спрацювало - вчорашнє тренування пройшло добре, я отримала необхідну впевненість для якісної роботи на вогневих та змогла поєднати сьогодні вдалу стрільбу з високим темпом на трасі. Відчуття на останньому колі після чистої роботи на рубежах були неймовірними.

На підході до останнього вогневого я чула, як диктор на стадіоні казав, що головні претендентки на подіум вже припустилися промахів. Рада, що мені таки вдалося закрити усі мішені, бо з Гохфільценом нас пов'язує не зовсім щаслива історія стрільби.

Сьогодні я працювала швидко та ритмічно, гонка пройшла дуже вдало. Це був хороший день, але, сподіваюся, надалі я зможу прогресувати - особливо у швидкості на трасі», - сказала Геррманн-Вік.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.