Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 грудня 2022, 06:52
2728
0

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Наша держава та історія заслуговують здобути перемогу»

Президент України зібрав захисників ЗСУ у Маріїнському палаці

| Оновлено 07 грудня 2022, 06:52
2728
0
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Наша держава та історія заслуговують здобути перемогу»
ОП. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський увечері 6 жовтня зібрав захисників та захисниць із ЗСУ у Маріїнському палаці у Києві, щоб висловити свою подяку:

«Сьогодні – день нашої подяки. Саме такий сенс 6 грудня – і це назавжди. Тепер тільки так наші люди відзначатимуть День Збройних Сил України – словами вдячності, почуттям вдячності, сльозами вдячності. Я впевнений, мільйони разів сьогодні в Україні прозвучало чи просто подумалося саме так – дякую.

Коли в державі День Збройних Сил за своїм змістом є святом вдячності, таку державу, я впевнений, неможливо здолати та зламати. І сьогодні ми все це точно бачимо та ще раз побачили.

8 років та 286 днів ЗСУ боронять Україну від російської агресії, тисячі українців віддали своє життя заради перемоги та свободи [Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто загинув на полях боїв].

Для мене честь провести весь день разом із захисниками та захисниками України. Цього дня Україні вдалося повернути додому ще 60 воїнів, які перебували в російському полоні.

Нині тут, у Маріїнському палаці, – наші герої, рідні наших воїнів, командири та представники бойових бригад та підрозділів, які щойно прибули з фронту та знову повертаються на передову. Туди, де справді гаряче. Туди, де вони справді борються за нашу свободу, за нашу незалежність, за наших дітей.

І я хочу сказати всім присутнім саме те, що сьогодні в серці, певен, кожному українцю: я дякую вам! Я дякую всім солдатам, усім матросам, усім сержантам, старшинам, всім офіцерам, усім героям, генералам і обов'язково – всім татам і всім мамам вашим, наші шановні, поважні українські воїни.

Я бажаю всім вам одного – перемоги! Усім нам. Ви заслуговуєте! Весь наш народ заслуговує. Всі наші батьки, наші діти заслуговують. Наша держава та історія заслуговують нарешті здобути перемогу».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.