Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 грудня 2022, 22:07
1941
7

Тарас ШЕЛЕСТЮК: «Після 24 лютого мені нецікаво дивитися бої Ломаченка»

Український боксер вважає, що Василь міг зробити більше

| Оновлено 06 грудня 2022, 22:07
1941
7
Тарас ШЕЛЕСТЮК: «Після 24 лютого мені нецікаво дивитися бої Ломаченка»
Instagram. Тарас Шелестюк

Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк розповів, хто може вплинути на Василя Ломаченка щодо позиції про російсько-українську війну.

- Я думаю, що, можливо, батько може вплинути на нього. Тому що у них з батьком дуже близькі стосунки, він тренував його з самого дитинства. Думаю, батько може вплинути на нього. Більше, я думаю, ніхто. Хто з ним не згоден, я думаю, він з ними не спілкується. В США кажуть, що є люди, які оточують себе тими, хто говорить тільки «yes».

Що б ти не зробив, вони скажуть, що ти красень, ти крутий, суперкрутий, мегакрутий. Тільки хтось говорить інакше – все, він забанений, з ним ніхто не спілкується. Такими людьми вони себе не оточують.

- Ти сподівався, що Ломаченко під час свого останнього бою хоча б подякує ЗСУ або згадає росію як державу, яка напала на Україну?
- Мені цей бій був нецікавий, я його не дивився. Не слідкую за Ломаченком, він мені нецікавий як людина. Боксер він класний, але мені вже нецікаво дивитись його бої після того, як 24 лютого почалась війна, і він нічого не сказав. У нього більше 2 млн підписників, можна було зробити набагато більше, – сказав Шелестюк.

Раніше Ломаченко привітав військових із днем ЗСУ.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Ломаченко старший ще більш ватний ніж синок.
AleksandrF
А мне не интересен Шелестюк. Я даже не знаю кто это. Он никому не известен в мире бокса. А Ломаченко интересен всем любителям бокса, он уникален. Украинцы должны гордиться тем, что он выступает под флагом Украины, а не поливать его дерьмом. Но такие уж мы-свое не ценим