Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 02 грудня 2022, 14:20
6491
0

Леннокс Льюїс зробив прогноз на третій бій Ф'юрі проти Чісори

Леннокс впевнений, що Тайсон має перевагу

| Оновлено 02 грудня 2022, 14:20
6491
0
Леннокс Льюїс зробив прогноз на третій бій Ф'юрі проти Чісори
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкому дивізіоні Леннокс Льюїс зробив прогноз на третій бій між володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) та Дереком Чісорою (33-12, 23 KO).

«Чісорі потрібно вийти на бій у всеозброєнні. Це його єдиний шанс. Це ніби лотерея. Ти б'єшся за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Йому треба показати, що він хоче стати чемпіоном, він повинен завдати шкоди.

Чісора повинен захотіти перебоксувати Ф'юрі. Йому треба хотіти зблизитися з Ф'юрі. Дереку необхідно бити по ньому. Це його третя спроба. Мало хто з боксерів бився з суперником тричі, а втретє – ще й за титул у надважкій вазі.

Переможе той, хто цього хоче. Я думаю, що зараз у Ф'юрі є перевага, тому що він чемпіон. Він дивиться на цей бій як на розминку перед Усиком. Чісора бачить це так: Це мій шанс, моя можливість. Вона просто переді мною, мені потрібно нею скористатися», – сказав Льюїс в інтерв'ю ютуб-каналу Seconds Out.

Третій бій між Чісорою та Ф'юрі відбудеться 3 грудня на стадіоні «Тоттенхем Хотспур». У перших двох перемогу здобув Тайсон.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.