Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 30 листопада 2022, 03:45
3523
3

Ти схожий на сиру ковбасу! Макгрегор викликав бійця, якого побив Берінчик

Колишній чемпіон UFC у двох категоріях кинув виклик Артему Лобову

| Оновлено 30 листопада 2022, 03:45
3523
3
Ти схожий на сиру ковбасу! Макгрегор викликав бійця, якого побив Берінчик
Twitter. Лобов і Макгрегор

Колишній чемпіон UFC Конор Макгрегор кинув виклик Артему Лобову, ірландському бійцю, який раніше змінив російське громадянство.

Макгрегор: «Артем зараз намагається подати до суду на мене та мого батька за наклеп. Артеме, ти схожий на сиру ковбасу. Стрибай на сковороду, друже, ти погано виглядаєш. Хай благословить тебе Бог, друже.

Це виклик Артему, веселій чарівній подушці Лобову. Я викликаю тебе на бій сьогодні о 22:30. Я зустріну тебе у SBG Concord, і ми боротимемося за все. Розберемо все, що адвокати повідомляють мені про наклеп та про всі ці судові процеси. Відповідай на цей чортовий крик, ти, маленька блузка».

Лобов подав позов проти Макгрегора, з яким вони раніше товаришували, через бренд віскі Proper Twelve. У квітні 2021 року Notorious і два інші інвестори продали свої частки в Proper 12 за 600 млн доларів, внаслідок чого колишній чемпіон UFC став найбагатшою людиною у цьому виді спорту.

Ірландець претендує на $9 млн, вважаючи, що основою для створення бізнесу стала його ідея. Лобов ініціював позов у ​​Високому суді Лондона і стверджує, що існувала угода, яка давала йому право на 5% відсотків від 180 млн доларів, отриманих Макгрегором від продажу.

У липні 2021 року український боксер Денис Берінчик виграв у Артема Лобова бій на голих кулаках під егідою промоушену Mahatch.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
А були ніби кращими друзями.