Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 листопада 2022, 08:03
114
1

Парма – Модена. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Протистояння у Серії B

| Оновлено 27 листопада 2022, 08:03
114
1
Парма – Модена. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

26 листопада на "Енніо Тардіні" пройде матч 14-го туру Серії В Італії, в якому "Парма" зустрінеться з "Моденою". Старт поєдинку запланований на 17:00 за київським часом.

"Парма"

Клуб останніми роками розчаровував. Начебто нові, американські власники робили все правильно, інвестували чималі кошти, купуючи не дешевих футболістів. Але не вгадували із наставниками. У результаті спочатку «хрестоносці» вилетіли з Кальчо, хоча нещодавно мало не претендентами на єврокубки виглядали. А потім провели вкрай посередній минулий сезон у Серії В. Вони, спочатку розглядаючись чи не як головний лідер, у результаті фінішували лише на 12-му місці. Це з Буфоном у «рамці» - ветеран, до речі, і в 40+ добрий. Новим наставником став Фабіо Пекк'я, що вивів в еліту в минулому розіграші скромний «Кремонез». Але поки що і з ним є прогрес, але не такий і значний. Чергуючи перемоги та поразки, амбітний клуб йде на 5-му місці. А хочеться піднятися у вишку безпосередньо.

«Модена»

Команда левову частину своєї історії провела в Серії В. Вона навіть періодично забиралася до Кальчо, але, як правило, вилітали якщо не з ходу, то на 2-3 рік. Чергове зниження у класі відбулося 2004-го року. А 2016-го «канарійки» втратили «прописку» у Серії В. У результаті все закінчилося банкрутством. Але як часто буває в Італії, клуб миттєво перезапустили. І він почав швидко відвойовувати позиції. У результаті навесні вдалося виграти 1-е місце в 3-му дивізіоні. Нинішнє завдання очевидне: залишитися в Серії В. І, важко освоюючись на новому для себе рівні (5 поразок у 6 перших турах, щоправда, у поєднанні з 4-1 з «Тернаною»), «Модена» здивувала у жовтні, ухитрившись виграти тричі поспіль. Але виліт 2-4 у кубку від «Кремонезе» ніби підкосив новачка ліги. Після цього було спочатку 2 поразки поспіль, а потім пара нічиїх, з «Чіттаделлою» та «Перуджею».

Статистика особистих зустрічей

Востаннє клуби грали у Лезі Про у 2016-му році. Тоді сильнішою була «Парма»: 0-0 на виїзді, 3-1 вдома.

Прогноз на протистояння

Букмекерські контори не чекають на сенсації. Фаворит грає на своєму полі – той випадок, коли «хрестоносці» мають без проблем виграти (коефіцієнт – 1,86). Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.75 по лінії Parimatch.

Parimatch
  • 1,75
  • 3,40
  • 4,20
Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вадим Олейник
перечитайте заголовок