Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 21 листопада 2022, 00:43
9955
2

Українські морпіхи втекли з полону окупантів

Історія звільнення варта того, щоб про неї зняли фільм

| Оновлено 21 листопада 2022, 00:43
9955
2
Українські морпіхи втекли з полону окупантів
ВМС

Українських морпіхів-розвідників вдалося повернути на підконтрольну Україні територію, організувавши їхню втечу з полону.

«Розкрию трохи деталей порятунку морпіхів-розвідків, яких на днях вдалося повернути з російського полону, та з якими зустрічався як представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Історія їх визволення вартує того, щоб про неї зняли фільм.

Хлопці під час бойових дій потрапили в полон до російських окупантів. Їх утримували на непідконтрольній наразі території України. Про це дізналися у Командуванні ВМС та морської піхоти, де вирішили спланувати операцію, щоб спробувати витягнути хлопців з полону, бо своїх не кидаємо.

В результаті вдалося організувати втечу розвідників з полону, а потім переправити їх на підконтрольну Україні територію. Наразі хлопці у безпеці та їх життю нічого не загрожує», - написав нардеп Ігор Копитін у Facebook.

Нардеп зазначив, що участь у операції зі звільнення морпіхів брав «кіборг» та захисник «Азовсталі» Артем Дибленко, який нещодавно сам повернувся з ворожого полону.

У суботу Військово-морські сили ЗСУ повідомили, що більше тижня тому в результаті проведених заходів під керівництвом ВМС «з окупованої території було виведено трьох військовослужбовців окремого батальйону морської піхоти».

Оцініть матеріал
(114)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Хутин Пуйло
А русня навіть трупи свої не забирає...