Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1355
0

Тренер Берінчика: «Наша мета – привезти до України новий титул»

Український боксер проведе бій 3 грудня у Лондоні

Тренер Берінчика: «Наша мета – привезти до України новий титул»
Instagram. Денис Берінчик

Володар титулу WBO International у легкій вазі (до 61,2 кг) українець Денис Берінчик (16-0, 9 КО) 3 грудня у Лондоні (Англія) зустрінеться з чемпіоном Європи за версією EBU французом Іваном Менді (47-5-1, 22 КО). Бій Беринчика відбудеться в андеркарді поєдинку Ф’юрі – Чісора.

Тренер українського боксера Єгор Голуб розповів про підготовку Берінчика до об’єднавчого бою проти француза.

«Підготовка загалом проходить нормально, все, слава Богу, без травм. Тренуємося згідно графіку. Перебуваємо в Чорногорії, де погодні умови відрізняються від наших, перші 3 тижні було дуже тепло. Зараз погода змінюється, дощить, грози. Та всю основну роботу ми вже виконали. Можна сказати, вийшли на фінішну пряму в тренувальному процесі.

Суперник досвідчений, за його плечима багато боїв, тому налаштовуємося на всі 12 раундів. Звісно, якщо буде можливість завершити бій раніше, ми це зробимо. Серед наших спаринг-партнерів і професійні боксери, і топові спортсмени з олімпійської збірної України. Один з них – чемпіон світу Юрій Захарєєв. Ми відбирали схожих за антропометрією бійців, які повторюють рухи нашого суперника. Як ви бачили, іноді навіть мені доводиться спарингувати з Денисом.

Наша мета – привезти в Україну новий титул, – чемпіона Європи за версією EBU та рухатися далі до титулу чемпіона світу».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.