Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 листопада 2022, 22:03
1880
1

Жан БЕЛЕНЮК: «Вибори президента НОК перебувають під загрозою зриву»

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби розповів подробиці

| Оновлено 16 листопада 2022, 22:03
1880
1
Жан БЕЛЕНЮК: «Вибори президента НОК перебувають під загрозою зриву»
Facebook. Жан Беленюк

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Жан Беленюк розповів, що вибори президента НОК України перебувають під загрозою зриву:

«Вибори в НОК під загрозою! Щойно Комітет Верховної Ради з питань молоді і спорту прийняв рішення звернутись до ДБР, а також до членів Виконкому НОК із заявою про необхідність проведення перевірки легітимності делегування 40 фізичних осіб, які повинні взяти участь у голосуванні завтра, 17 листопада, на звітно-виборній Генеральній асамблеї НОК України.

Справа в тому, що, за інформацією Комітету, ці фізичні особи були делеговані на голосування не суб’єктами олімпійського руху в статусі юридичних осіб, як це передбачено Статутом НОК, а таке делегування відбулось за поданням діючого президента НОК Сергія Бубки особисто.

Він не мав права делегувати цих 40 фізичних осіб, що складають майже третину від всіх голосуючих на Генеральній асамблеї НОК України та частина з яких є діючими працівниками міністерства молоді і спорту. Дякую Комітету Верховної Ради та безпосередньо голові комітету Андрію Кожемякіну».

На посаду голови Національного олімпійського комітету претендують 3 кандидати: Вадим Гутцайт, Жан Беленюк та Ігор Малинський.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Чернов
Понятно что ватник Бубка не сдается