Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 16 листопада 2022, 02:55
1281
0

ЗАЛУЖНИЙ: «Одна умова: росія має залишити всі захоплені території»

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що Україна не прийме жодних компромісів

| Оновлено 16 листопада 2022, 02:55
1281
0
ЗАЛУЖНИЙ: «Одна умова: росія має залишити всі захоплені території»
Facebook. Валерій Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зазначив, що Україна за жодних умов не зупиниться на шляху звільнення своїх територій і не ухвалить жодних компромісних рішень:

«Ми боротимемося, доки не стане сил. Наша ціль – звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не ухвалять жодних переговорів, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна – росія має залишити всі захоплені території.

Ситуація на фронті стабільна та контрольована. Ми уважно відстежуємо дії противника на кордоні з республікою білорусі та будуємо надійний щит для захисту України з півночі. Сили оборони, незважаючи на запеклий опір окупаційних військ, продовжують наступальні дії на Харківському напрямку.

Ворог активно атакує на рубежах Білогорівка – Соледар – Бахмут – Майорськ та Авдіївка – Опитне – Водяне – Піски – Мар'їнка – Павлівка, але успіху не має. Ми тримаємо оборону завдяки стійкості наших передових підрозділів та боєздатним резервам. У Херсонському напрямку проводимо стабілізаційні дії та зміцнюємо межі оборони».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.