Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Формула 1
| Оновлено 14 листопада 2022, 14:53
1624
4

ВІДЕО. «Не просіть мене про таке». Ферстаппен не повернув позицію Пересу

Макс показав себе не з найкращого боку

| Оновлено 14 листопада 2022, 14:53
1624
4
ВІДЕО. «Не просіть мене про таке». Ферстаппен не повернув позицію Пересу
Getty Images/Global Images Ukraine

Наприкінці гонки Гран-прі Бразилії пілот Ред Булла Макс Ферстаппен, який достроково оформив чемпіонський титул, не захотів віддати позицію напарнику Серхіо Пересу.

До того Серхіо пропустив Ферстаппена, щоб Макс спробував випередити Фернандо Алонсо, а команда пообіцяла Пересу, що Ферстаппен поверне йому позицію, якщо не зможе пройти Алонсо. Макс не пройшов Алонсо, але й позицію партнеру не віддав, хоча Перес веде боротьбу за друге місце загального заліку.

«У мене були свої причини. Я вже все пояснював, не треба мене просити про таке, гаразд? У мене є свої причини, я стоятиму на своїй позиції», — сказав Ферстаппен.

У Ред Буллі заявили, що вирішать ці проблеми всередині команди, але хочуть, щоб Перес став другим у загальному заліку і підкреслив цим домінування Биків у сезоні.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
А ще недавно голандець сам заявляв, що от би допомогти Чеко стати другим. І я подумав, от альтруїст. Хоча для чого було Пересу пропускати Ферстапена? Щоб собі втратити один бал у залік, який йому якраз дуже потрібен?! А Ферстапен якби обігнав Алонсо, то б здобув зайве очко у командний залік, яке Ред Булу ніяк не потрібно. І Алонсо ж не претендував на подіум! Ніяких бонусів для Ферстапена, і не для кого. Хоча цим пропуском голандець здобув зайвий бал, а мексиканець втратив через що опинився на поточний час на третьому місці в загальному заліку, попри рівність очок з Леклерком.
Олександр Витвицький
якось невдобно вийшло)))) усі чемпіони егоїстичні, але ж не настільки ! Якщо мерси і з червоними все ж таки допилять свої авта, то не бачити максу наступного року чемпіонства. Минулого року чесно вболівав за цього чувака, тепер точно НІТ!
Ярослав Игоревич
"It shows who he really is."