Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 листопада 2022, 00:10
20113
4

Залишилось троє. Стало менше претендентів на посаду голови НОК України

Олена Білосюк відмовилася від боротьби

| Оновлено 12 листопада 2022, 00:10
20113
4
Залишилось троє. Стало менше претендентів на посаду голови НОК України
Suspilne.Sport. Олена Білосюк

Титулована українська біатлоністка Олена Білосюк (екс-Підгрушна) повідомила, що вибуває з боротьби за посаду президента Національного олімпійського комітету України. Своє рішення 35-річна спортсменка пояснила тим, що має намір підтримати на виборах борця Жана Беленюка, з яким вона має однакові погляди на розвиток спорту.

Як відомо, кандидатами на пост президента НОК України спочатку були Жан Беленюк та Олена Білосюк, а також міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та директор УНІ спеціальної фізичної та бойової підготовки та реабілітації Ігор Малинський.

«Друзі, хочу повідомити вам про те, що я прийняла рішення об'єднатися з командою Жана Беленюка і відмовитися від участі в звітно-виборчій Генеральній асамблеї НОК України в якості кандидата в президенти НОК України. Разом ми сильніші! Цим рішенням я хочу підтримати кандидатуру Жана на виборах 17 листопада.

Все своє життя я присвятила спорту, пройшла довгий шлях і сформувала бачення про те, як саме українське олімпійський рух в тому числі і спорт в цілому повинен розвиватися. Наша країна переживає один з найскладніших етапів своєї історії і проходить всі випробування з високо піднятою головою. За час незалежності вже народилося і виросло покоління свідомих, рішучих і патріотичних людей, одним з яких є Жан Беленюк.

Ми з Жаном обидва маємо чітку позицію, сформовано зважене бачення того, які ідеали повинні стояти на першому місці і які речі сьогодні застарілі, а в деяких випадках – неприпустимі. Разом до перемоги українського спорту!», – написала Білосюк у своєму Фейсбук.

Раніше стало відомо, що Олена Білосюк не балотуватиметься на пост президента Федерації біатлону України.

Оцініть матеріал
(130)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Тур Романдії. МакНалті виграв розділку
Інші види | 26 квітня 2024, 19:05 0
Тур Романдії. МакНалті виграв розділку

Загальний залік очолив Хуан Аюсо

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks8-48
Молодец Лена, я всегда её уважал.
Ivan Vismutenko
За Беленюка !
А Гутцайт и Малинский пусть поднимают ДЮСШ Украины.
Выталкиватель парашутистов
Почуяв, что запахло жареным (воровство бюджетных денег в министерстве и откаты от финансирования различных федераций  достигли угрожающих масштабов) Гутцайт решил соскочить с этого порохового погреба и занять место у корыта НОК Украины. Не хилая рокировочка получается... Вот и посмотрим на отчетно-выборном Конгрессе НОК как наши делегаты от областей и национальных федераций своим голосованием выразят свое несогласие или согласие с провальным руководством Бубки на этой должности. Готовы ли делегаты к переменам или их устраивает это болото? Беленюк еще тот кадр,но Гутцайт в разы хуже... Очень жаль, что не выставили свои кандидатуры действительно порядочные люди, а их в Украине очень много....