Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 11 листопада 2022, 20:06
2599
1

Окупанти підірвали ТЕЦ у Херсоні: місто залишилося без світла та води

Рашисти також підірвали у місті котельні та телевежу

| Оновлено 11 листопада 2022, 20:06
2599
1
Окупанти підірвали ТЕЦ у Херсоні: місто залишилося без світла та води
Twitter

Окупанти під час відходу з Херсона підірвали об'єкт обленерго та водоканал. У зв'язку з чим місто залишилося без світла та води.

«ТЕЦ також підірвали. ТЕЦ, обленерго та водоканал. Тобто зараз, після приходу українських сил, потрібні дуже серйозні стабілізаційні заходи щодо забезпечення таких першочергових потреб», – розповів депутат Херсонської міськради Юрій Стельмашенко.

Зазначимо, що за даними Генштабу, ворог під час відступу намагається максимально пошкодити лінії електропередач, інші елементи транспортної та критичної інфраструктури Херсонської області.

Крім того, як повідомили місцеві жителі, окупанти також підірвали у місті котельні та телевежу. У зв'язку із чим у Херсоні зберігаються проблеми зі зв'язком.

При цьому, за словами керівника прес-центру Сил оборони Півдня Наталії Гуменюк, на правому березі Дніпра поблизу Херсона все ще залишаються окупаційні війська рф.

Рашисти під час відходу також підірвали Антонівський міст.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Боюсь, что Херсон ждет судьба Мариуполя. Орки в Мариуполе за эти полгода ничего не пытаются отстраивать или ремонтировать,знают, что рано или чуть позднее, им надо будет уходить с города. Даже если ВСУ масштабно не будут заходить в город, орки  будут обстреливать Херсон со всех видов вооружения, рупь за сто...