Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 листопада 2022, 17:48
866
0

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Можливо, ще сезон виступатиму»

Український біатлоніст має намір стати президентом ФБУ

| Оновлено 10 листопада 2022, 17:48
866
0
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Можливо, ще сезон виступатиму»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитро Підручний

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про свої плани на випадок перемоги у виборах президента Федерації біатлону України.

«Можливо, ще сезон виступатиму, щоб підстрахувати і десь передати певний досвід своїм колегам по команді. Але, звичайно, якщо ми виграємо вибори, то це рішення ми приймемо разом з президією та моєю командою. Подивимось на ті виклики, які будуть стояти перед нами, наскільки я зможу поєднувати в сезоні цю роботу.

Нам потрібно розуміти, що в принципі федерація і міністерство вже зарядили команду на сезон, все організовано. Бо основна робота федерації, як і спортсмена, проходить навесні і влітку, коли йде підготовка до сезону, а взимку ми вже пожинаємо плоди цієї праці.

Тому, думаю, у будь-якому випадку, якщо у мене сильна команда, то вона зможе мене підстрахувати. І у телефонному режимі 24/7 ми з командою зможемо вирішувати ті проблеми, які перед нами будуть стояти. Але конкретне рішення ми вже приймемо разом в залежності від того, яким буде результат виборів», - сказав Підручний.

Нагадаємо, вибори відбудуться 14 листопада. На посаду голови ФБУ також балотується народний депутат України Іван Крулько.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.