Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 05 листопада 2022, 01:02
1891
0

Будівельник – Бріндізі. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА

Кияни відкривають другу частину групового етапу

| Оновлено 05 листопада 2022, 01:02
1891
0
Будівельник – Бріндізі. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА
БК Будівельник

Зустріч «Будівельник» «Бріндізі» відбудеться в середу, 2 листопада, в Італії. Початок гри 20.30 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал «УНІАН».

Не встиг ще європейський клубний баскетбольний сезон набрати повних обертів, як у Кубку Європи ФІБА вже залишилася позаду половина групового турніру. Друге коло для «будівельників» відкриється номінально домашнім матчем з італійським «Бріндізі». Хоча, тут можна провести цілу дискусію, для якої із команд майданчик у місті Веролі формально ближчий.

Після половини пройденої дистанції в групі F спостерігається тривладдя. Український «Будівельник», італійський «Бріндізі» та естонський «Калєв/Крамо» мають по дві перемоги і одній поразці та ділять місця з першої по третє. «Гронінген» з Нідерландів із трьома поразками поспіль є аутсайдером квартету. Враховуючи, що до наступного раунду з групи вийдуть лише два колективи, то комусь із нинішніх лідерів доведеться стати третім зайвим та скласти компанію «Гронінгену».

Першими з тріо претендентів на продовження єврокубкової боротьби проведуть між собою лобовий поєдинок «Будівельник» та «Бріндізі». Ці колективи вже зустрічалися в першому турі регулярного чемпіонату Кубка Європи ФІБА і тоді український клуб виявився сильнішим за свого опонента на його майданчику – 74:70. Найрезультативнішим серед «будівельників» у тому матчі став Арчі Гудвін, який набрав 19 очок та додав до них сім зібраних відскоків. А у складі «Бріндізі» відзначилися американці Ніл Перкінс та Маркіз Рід, кожен з них поповнив командну скарбничку на тринадцять пунктів.

З часів першого побачення з найтитулованішим українським клубом «Бріндізі» провів три матчі в чемпіонаті Італії. Спочатку підопічні Франческо Вітуччі на виїзді мінімально поступилися чемпіону країни «Мілану» – 82:83, після цього з такою ж самою мінімальною різницею оформили домашню перемогу над «Брешією» – 82:81, а минулої неділі в гостях програли «Реджо-Емілії» – 78:92. Після п'яти турів у турнірній таблиці Серії А «Бріндізі» ділить восьме-дванадцяте місця з низкою інших команд.

Такий розклад, до речі, дуже контрастує з ходом сезону для «Будівельника», який ніяк не розпочне баталії у двох міжнародних лігах і поки що продовжує грати лише у Кубку Європи ФІБА. Тож вкотре доводиться констатувати, що ігровий тонус кращий у суперників київського клубу.

Хоч би як там не було, гру з «Бріндізі» команді Валерія Плеханова вкрай бажано виграти. Цей матч ще не вирішальний, але виходячи з турнірного становища в квартеті F, його статус вельми недалеко від подібної характеристики. Якщо ж все піде не за планом і «Будівельник» програє, то дуже важливо, щоб ця поразка була менше чотирьох очок, тоді за підсумкових рівних основних показників на фініші групового етапу український клуб опиниться вище за італійський у турнірній закрутці. Втім, кадровий потенціал «будівельників» цілком дозволяє не доводити до подібного розвитку подій і повторити успіх тритижневої давнини.

Команди

Ігри

Перемоги

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1. Бріндізі

3

2

1

245:225

+20

5

2. Калєв/Крамо

3

2

1

244:224

+17

5

3. Будівельник

3

2

1

222:214

+8

5

4. Гронінген

3

0

3

191:236

-45

3

2 листопада

«Будівельник» (Україна) – «Бріндізі» (Італія)

«Гронінген» (Нідерланди) – «Калєв/Крамо» (Естонія)

Прогноз Sport.ua: перемога «Будівельника»

Parimatch
  • 1.68
  • -
  • 2.16
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.69
  • -
  • 2.14
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 9
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 2
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.