Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 12 листопада 2022, 04:33
3877
7

Він наказав зняти лопасті. Богуслаєв саботував передачу ЗСУ гелікоптерів

Президент корпорації «Мотор Січ» вирішив розукомплектувати гелікоптери

| Оновлено 12 листопада 2022, 04:33
3877
7
Він наказав зняти лопасті. Богуслаєв саботував передачу ЗСУ гелікоптерів
УП. В'ячеслав Богуслаєв

Президент корпорації «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв на початку повномасштабної війни наказав розукомплектувати гелікоптери, щоб українські льотчики не могли ними скористатися.

Генеральний прокурор Андрій Костін розповів, що Богуслаєв наказав зняти з гелікоптерів лопасті:

«І торгівля двигунами смерті – це не все. Слідство володіє інформацією, що президент Мотор Січ на початку повномасштабної війни після відповідного звернення українських військових наказував співробітникам підприємства сховати документи від гелікоптерів, щоб українські сили оборони не могли скористатися технікою. Мовляв, українські пілоти не сядуть за штурвал гелікоптера без спеціальних формулярів.

Але це ще не все! Після того, як українські військові звернулися по гелікоптери, президент «Мотор Січ» наказав розукомплектувати техніку. Просто зняти з гелікоптерів лопасті.

Все це відбувалося на початку війни, коли ворожі гелікоптери штурмували Гостомель, російські війська обстрілювали українські міста, і коли така важлива була своєчасна підтримка Збройним силам у повітрі».

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Чернов
Это спустя 8 месяцев войны вдруг все узнали что Богуслаев давно работает вместе с россией против Украины .Причем теперь говорят что все это знали .тогда почему же спокойно наблюдали как нас убивают эти богуслаевы? 
Владислав Рейский
За такое не мешало бы повесить засранца, а чучело его поставить рядом с техникой орков битой в центре Киева, хотя он и этого не достоин 
norma_zap
Вопрос в другом, почему допустили приватизацию военного завода!
GloryUkraine
На такі посади людей з вулиці не беруть. Його мали на атоми розібрати перед тим як затвердили. Але як після 2014 взагалі людину з громадянством параші назначили гендиром МоторСічі?