Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 31 жовтня 2022, 20:42
5847
15

БЕЛЕНЮК: «Роблю виклик системі: йду на вибори президента НОК України»

Олімпійський чемпіон підтвердив інформацію Sport.ua

| Оновлено 31 жовтня 2022, 20:42
5847
15
БЕЛЕНЮК: «Роблю виклик системі: йду на вибори президента НОК України»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жан Беленюк

Олімпійський чемпіон 2020 року та народний депутат України Жан Беленюк поділився планами щодо перспектив очолити Національний олімпійський комітет.

Нагадаємо, раніше Sport.ua повідомляв, що нинішній голова НОК України Сергій Бубка незабаром складе свої повноваження, а одним із його наступників є Беленюк.

«Мене обурили численні повідомлення від колег зі спортивної спільноти, що цьогоріч на асамблеї НОК деякі люди хочуть влаштувати вибори без вибору.

Мабуть, дехто ще не розуміє в якій країні ми живемо і за що боремося прямо зараз, кожен на своєму фронті. Точно не за те, щоб нас ставили перед фактом, хто очолить ту чи іншу інституцію! Ми маємо право обирати та маємо право бути обраними, законним шляхом, чесно, в конкурентній боротьбі! Люди мають право бачити наші програми, знати нас в обличчя, порівнювати наші стилі та підходи, познайомитись з нашими командами, критикувати нас чесно і відкрито, а ми маємо, в свою чергу, прислуховуватись до критики!

Час зізнатись, що у нас багато проблем, багато непочутих голосів спортсменів та тренерів, багато питань без відповідей! Моє завдання їх почути і допомогти!

Ми чудово розуміємо дві основні функції НОКу, які мають бути фундаментальними:

Захист наших спортсменів на міжнародній арені, особливо в часи коли вони такого захисту найбільше потребують і залучення, та справедливий розподіл коштів, між спортсменами та федераціями, коли фінансування розподіляється за принципами і правилами здорового фінінсово-результативного клімату, а не чиїхось особистих вподобань.

Наша команда ставить цілі і не зупиняється, поки не досягне їх. Принцип цілком спортивний, проте в спорті його можна дотримуватись лише тоді, коли граєш чисто і за правилами!

Я йду на вибори президента НОК, це серйозний виклик системі! Настрій рішучий, з запитом і надією на вашу підтримку!» – написав Беленюк.

Як відомо, чергова звітно-виборча Генеральна асамблея НОК відбудеться 17 листопада. Поряд із Жаном Беленюком за посаду голови НОК України боротиметься міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Джерело Facebook
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Знову гібридна атака на мокшанські скрепи.  Президент-єврей, голова НОК(якщо оберуть)-афро. Мабуть буде заява з боліт, що Степан Бандера насправді був афро-євреєм з Камеруну.
Выталкиватель парашутистов
Выберут Гутцайта, Беланюк - технический кандидат, Тут присутствует обыкновенный развод народа, чтобы верили в то, что будут честные выборы. Такое еще не было в нашей истории современной Украины.  Гутцайт сильно одиозная фигура, очень любит расею,лично восхищался карликом-педофилом, сейчас с войной непонятка, потому и решил свалить на НОК Украины и пересидеть там бурные времена. Маленький ньюансик, ведь многие не знают, что делегаты на отчетно-выборном Конгрессе НОК Украины будут процентов 90 .... подчиненные Гутцайта, это руководители  облспортуправлений, президенты национальных федераций, которые в вопросах финансирования напрямую зависят от Министерства молодежи и спорта, где, правильно - руководитель наш ватник Гутцайт. Неужели кто-то проголосует за Беленюка? Только малая толика делегатов, которые не зависят от Министерства. А спортивного Майдана не будет- война, запрещено....
oldman
Ширма для "знаючих людей", які підкажуть, що робити.
OdessaMaMa
Жан респект и удачи, давно пора выводить из дерьма НОК. За 30 лет обосрались с головой благодаря заслуженным псевдоменеджерам....
EGOS
з дитинства за беленюка , а бупка і гутцайт мають "лягти в грунт" за діяння їхні, суд там - марна справа..
nick07
однозначно що на фоні Бубки чи Гутцайта то Беленюк краща кандидатура.
але навряд чи і він буде самостійною фігурою і зможе забезпечити справедливий розподіл коштів, а головне, навести лад у федераціях, розігнати все те совкове сміття яке ще досі сидить і "марить сракою старшого брата" (типу Бринзака) 
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
romanchik.8409
Неее. Ну какой Жан... Коля Котлета должен возглавить 
13_13
мдя... людина обнімалась з русньою, а зараз "бореться на своєму фронті". і чим від бубки відрізняється?