Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 жовтня 2022, 20:16
3656
6

Пропагандон з рф запропонував вбивати українських дітей. Кулеба відреагував

Глава МЗС України Дмитро Кулеба закликав країни світу заборонити мовлення RT

| Оновлено 23 жовтня 2022, 20:16
3656
6
Пропагандон з рф запропонував вбивати українських дітей. Кулеба відреагував
24 канал

Глава МЗС України Дмитро Кулеба закликає країни світу заборонити мовлення російського пропагандистського телеканалу Russia Today після пропозиції ведучого топити українських дітей у річці та спалювати їх.

Кулеба оприлюднив уривок з ефіру RT, де провідний директор з мовлення російськомовної версії каналу Антон Красовський у розмові з письменником Сергієм Лук'яненком пропонує топити українських дітей, які вважають, що територія України окупована росією.

Лук'яненко розповів, що у 1980 році ще дитиною опинився в Україні, і українські російськомовні діти йому розповідали, що Україна окупована москалями.

«А прямо топити таких треба було в Тисині, там, де пливе кача. Прямо топити цих дітей, топити… Ось сказав, що москалі окупували, і одразу кидаєш у річку з бурхливою течією», – запропонував ведучий.

Письменник відповів, що з цією метою традиційно використовували різки. Красовський, у свою чергу, запропонував забивати дітей у смерекову хату в Карпатах та спалювати.

Він також заявив, що Україна взагалі не має існувати. Лук'яненко заперечив, що Україна має існувати, бо там лишиться велика кількість людей, з якими не хотілося б жити в одній державі. «Ну розстріляємо», – відповів ведучий. У ході розмови він також висловив думку, що українські жінки витратили б гробові гроші на те, щоби їх ґвалтували російські солдати.

Глава МЗС Дмитро Кулеба зазначив, що уряди, які досі не заборонили RT, мають подивитися цей уривок: «Ось на чий бік ви стаєте, якщо дозволяєте RT працювати у ваших країнах. Агресивне підбурювання до геноциду (ми віддамо цю людину під суд за це), яке не має нічого спільного зі свободою слова. Забороніть RT у всьому світі!»

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andrey_1992
ну і кого після цього треба денацифікувати?
Am
Вони не повинні жити, кращий варіант для всіх щоб вони здохли
GloryUkraine
Я вже зовсім не дивуюся рашистам. Це найбільші мерзотники у світі.
RoNIkyo
Від Лук'яненка очікувалось. Жаль, що це падло паплюжить таке прізвище
Петя Рудик
В їхніх словах  лише одна  ненависть, і це просто за те що ми хочемо жити вільно. Таким виродкам нема місця в цьому  світі.