Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 вересня 2022, 02:06
4249
0

ВІДЕО. Крикля отримав великий бонус за яскраву перемогу на турнірі ONE 161

На шоу ONE 161 у Сінгапурі Роман нокаутував бразильця Гуто Іносенте

| Оновлено 30 вересня 2022, 02:06
4249
0
ВІДЕО. Крикля отримав великий бонус за яскраву перемогу на турнірі ONE 161
ONE Championship. Роман Крикля та Гуто Іносенте

Визначено фіналістів Гран-прі ONE Championhip з кікбоксингу у суперважкій вазі, і це буде трилогія між двома найкращими атакуючими бійцями промоушену.

У четвер, 29 вересня, українець Роман Крикля та іранець Ірадж Азізпур виграли свої півфінальні поєдинки на ONE 161. І тепер вони продовжать своє давнє суперництво у вирішальній сутичці за престижний срібний пояс турніру Гран-прі.

Чинний чемпіон світу з кікбоксингу в напівважкій вазі ONE Роман Крикля показав, що він небезпечний і в надважкій вазі. Українець повністю домінував над бразильською легендою Гуто Іносенте. Двометровий українець влаштував приголомшливий майстер-клас у півфіналі Гран-прі, фінішувавши Іносенте лише за 52 секунди – це його найшвидша перемога у профі-кар'єрі.

30-річний Крикля завдав 36-річному супернику нищівного удару правою рукою в щелепу, і той миттєво впав на поміст. Бразилець ледь підвівся на ноги після рахунку вісім, але його ноги явно хиталися. Зрозумівши це, Крикля негайно повернувся в бій і завдав чистого удару ногою в голову, що змусило рефері втрутитися та присудити перемогу технічним нокаутом.

Ця звитяга принесла українському гіганту премію у розмірі 50 тисяч доларів та місце у фіналі Гран-прі турніру. А також шанс знову з'ясувати стосунки з Азізпуром, з яким у нього поки що нічия 1:1.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.