Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:52
56
0

Фактори, що потрібно враховувати, готуючи ставки на настільний теніс

Фактори, що необхідно враховувати, готуючи свій аналіз майбутньої події

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:52
56
0
Фактори, що потрібно враховувати, готуючи ставки на настільний теніс

Настільний теніс користується не найбільшою, але стабільною популярністю. На нього досить охоче розміщують ставки, сподіваючись за 10-15 хвилин "зібрати вершки" зі своїх ходів - у цьому виді спорту все відбувається дуже швидко. Але експерти наполягають: не варто робити необдумані, імпульсивні кроки, усе має бути добре підготовлено. І називають ті чинники, що необхідно враховувати, готуючи свій аналіз майбутньої події.

Значимість турніру

Досить універсальний фактор, що характерний різним видам спорту. Як і в інших, що більш статусне змагання, то нижча ймовірність того, що буде несподіваний підсумок, якась сенсація - сильніші спортсмени доводять свій рівень. А ось у прохідному турнірі нерідко і фаворит не особливо проти поступитися, якщо його суперник викладається на повну.

Не варто переоцінювати місця в рейтингу

Настільний теніс - вид спорту, в якому немає таких записних фаворитів, як у "великому" його браті, де роками домінують Надаль, Федерера і Джокович. Тут рівень спортсменів явно рівніший. І мало про що говорить поточна позиція в рейтингах - бажано дивитися на актуальну амплітуду, побачити, що у супротивників було останнім часом, зліт або спад.

Поточна форма гравця

За великим рахунком, це продовження попереднього пункту. Замість того, щоб дивитися на рейтинг тенісистів, краще максимально уважно вивчити, як вони грали останнім часом. Причому не тільки те, вигравав він чи програвав, а й на те, скільки очок виходило набирати, чи впевнено перемагав, і чи бився до останнього при поразках. Це багато підкаже з приводу того, яку ставку брати, особливо в режимі "live".

Стиль гри гравців

Спортсмени мають свої козирі та недоліки. В ідеалі на кожного потрібно скласти щось на кшталт резюме - як вони протистоять шульгам, як грають проти супротивників з "азіатської" та "європейської" школи тенісу, і до якої належать самі.

Інформація поза спортом

Це не тільки травми. Можуть бути проблеми із законом чи податковою, надмірне захоплення шкідливими звичками, проблеми в сім'ї. Усе це прямо позначається як на мотивації спортсмена, так і на його формі. Для індивідуального, а не командного виду спорту це все може мати ключове значення.

Відмінність в аналізі від букмекерських котирувань

З одного боку, якщо викладки кажуть Вам, що є очевидний переможець, а букмекер використовує однаковий коефіцієнт, це може означати, що контора не особливо обтяжувала себе аналізом, і попалася "валуйна" ставка. З іншого боку, якщо є розбіжність від котирувань, це може сигналізувати, що Ви не знаєте про якийсь важливий фактор, який пройшов повз увагу, але позначається на розкладах у цій парі.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 8
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»
Футбол | 28 березня 2024, 15:15 9
Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»

Микита Швець розповів, як участь на чемпіонаті Європи збільшить вартість українських гравців

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.