Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 вересня 2022, 16:45
48
0

Види ставок на хокей із м'ячем

Які види парі можна робити в більшості ліній букмекерів у даному виді спорту?

| Оновлено 27 вересня 2022, 16:45
48
0
Види ставок на хокей із м'ячем

Останнім часом беттори все більше приділяють уваги непопулярним видам спорту, намагаючись знайти в них вигідні варіанти для ставок. Не оминають увагою і бенді, як ще називають хокей із м'ячем. За багатьма своїми ігровими особливостями цей вид спорту нагадує традиційний хокей, з шайбою. Але є і риси футболу. Усе це позначається на тому, які маркети представлені в букмекерському розписі. Які види парі можна робити в більшості ліній букмекерів у цьому виді спорту?

  • Результат. Як і щодо будь-яких спортивних подій, можна розміщувати парі на результат конкретного поєдинку. Згідно з правилами, у матчі може не тільки перемогти хтось із суперників - команди можуть зіграти і внічию. Крім того, такий вид ставок приймають і на конкретний період зустрічі.
  • Тотал - у рамках цього виду букмекерської ставки потрібно визначати результативність опонентів. Компанія обирає певні позначки і котирування на "більше" і "менше", що означає кількість, суму шайб у цій грі. А беттору залишається тільки зробити вибір, прогнозуючи нудний або видовищний поєдинок. Крім загального тотала, можна знайти й індивідуальний, коли прогнозується результативність однієї конкретної команди. Рідше, але бувають ставки на результативність окремих періодів матчу.
  • Фора (також нерідко фігурує назва "гандикап") - це варіант ставки на підсумковий розрив за рахунком. Як і в інших видах спорту, можуть розташовуватися в хокеї з м'ячем плюсові та мінусові фори. У першому випадку ставка робиться на підсумковий результат із додаванням певної кількості голів слабшій команді. Відображатися вона може як, наприклад, Ф2 (+1,5), і в цьому разі ставка зайде, навіть якщо гості програють в 1 гол. На мінусову фору грають за зворотним принципом - тоді відмінусовують голи фаворити. Фора може бути азіатською, дробовою, і європейською, з цілими показниками, але останній вид явно менш популярний. 
  • Чет/непарне. Хтось вважає це своєрідним різновидом тотала. Але, по суті, тут складно аналізувати, прораховувати, беттор фактично просто вгадує кількість забитих голів у підсумку (всього матчу або зазначеного інтервалу часу) - досить вказати, це буде парне число чи ні.

Хокей із м'ячем не популярний, і найчастіше це всі варіанти для ставок, що можна знайти в лініях - жодних ексклюзивів, комбо-послідов і тому подібного. Але поступово на цю ігрову дисципліну розміщують все більше парі, тож є надія на розширення пропозицій.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.