Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:57
66
0

Стратегії ставок на хокей із м'ячем

Універсальні ігрові моделі та аналіз прийдешніх подій для підготовки ставок у хокеї

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:57
66
0
Стратегії ставок на хокей із м'ячем

Хокей з м'ячем все ще не особливо популярний. Хоча багато досвідчених гравців і застосовують події з бенді у своїх ставках, все ж поки що не відомі специфічні, особливі стратегії розміщення парі. Але до бенді можна застосовувати популярні, універсальні ігрові моделі. Це дає більше шансів на успіх, ніж просто грати, обмежуючись стандартним аналізом прийдешніх подій.

Пошук валуя

Це складно назвати конкретною, шаблонною тактикою. Скоріше це коректно називати непоганим ігровим методом, який може використовувати практично будь-який гравець, навіть той, що не має значного досвіду, але, безумовно, вже набрав вагомий обсяг знань про хокей із м'ячем і про беттінг загалом. Гравцеві потрібно переглядати весь доступний букмекерський розпис (благо, що на бенді він ніколи не буває дуже вже широким), з метою знайти там ті події, що невірно, надмірно переоцінені букмекером. Для прикладу, Вам здається, що в матчі ймовірність подій на "більше" і "менше" 5,5 голів рівна, тобто рівно 50 на 50. Але в лінії букмекера виставлено не 1,95 і 1,95, а 2,2 на "ТБ5,5" і 1,55 на "ТМ5,5". У такій ситуації можна просто заграти подію з "більше 5,5", розуміючи, що коефіцієнт занадто високий і він робить таке парі "валуйним". Альтернатива - зробити те ж саме, але підстрахувавши одночасною ставкою на "менше 6,0", якщо там котирування буде хоча б на рівні 1,75. У підсумку, правильно розрахувавши суми ставок, можна звести ризик до мінімуму.

Догон на фору андердога

У цій моделі грають уже на аутсайдера пари, маніпулюючи з плюсовою форою на нього. Стратегія теж нехитра: вибирається середній позитивний гандикап на слабшого (орієнтир: коефіцієнт на це має бути в районі 1,9). І поки не "зайде" парі, потрібно після програшу повторювати, але зі збільшенням номіналу ставки приблизно в 2,2 раза (так, щоб, у разі "проходу" виходило перекривати попередні невдачі. Фактично це звичайнісінький "наздоганяння", у рамках якого мало не будь-яку серію невдач у ставках на підсумковий "плюс", аби тільки банку вистачило (і, значить, стане в нагоді хороша фінансова стратегія, ставити треба не більше ніж 5, а то й 2 відсотки від суми, тоді вистачить на хоча б 5, а то й більше, парі поспіль зі зростанням розміру). Головне - обирати ігри з розумом, тобто, в даному випадку, ставити тільки на команди, які слабші, але мають турнірну чи іншу мотивацію, і є обґрунтована надія на те, що фавориту чинитимуть наполегливий опір. Навряд чи такі програють з "плюсовою" форою більше 1-2 разів, що робить стратегію прибутковою у відносно короткій перспективі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.