Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 17 вересня 2022, 22:34
2465
6

Маячня Лукашенка: «В Україні формують сили для повалення влади у білорусі»

Диктатор упевнений, що ми готуємося його скидати

| Оновлено 17 вересня 2022, 22:34
2465
6
Маячня Лукашенка: «В Україні формують сили для повалення влади у білорусі»
belta.by

Самопроголошений президент білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Захід планує «фашистський реванш», а на території України створюються батальйони, щоб повалити владу Лукашенка.

«Особливо в Україні знайшов Захід зручне місце. Сьогодні там формуються силові підрозділи для повалення влади у білорусі та повернення нас як мінімум до 1939 року».

«Сьогодні там просто стирають з історії онуки та правнуки тих солдатів вермахту та німецьких сателітів. Ви подивіться на нинішніх політиків Європи та наших сусідів: тато та дідусь служили у фашистських військах. Ось вони сьогодні рвуться сюди: їм потрібний реванш», - заявив Лукашенко.

Білорусь є союзницею росії у війні проти України. З території білорусі російська армія атакувала Україну наземними військами, а зараз продовжує запускати ракети.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
grifon.
звичайно, це ж мрія кожного українця
Октавий Фландрийский
А что, разве Лукашенко один такой в Беларуси? Когда я смотрел на их мирные демонстрации с цветочками и не дай Бог выйти за пределы тротуара, или не дай Бог залесть на скамейку в обуви, я понял - толку там не будет, Лукашенко их скрутит в бараний рог. Так и произошло. Там уже в тюрьмах перенаселение, в 4-х местных камерах по 20 человек сидят, более 40 тысяч арестовано народу, а в стране  - ТИШИНА.... Как диктатор, Лукашенко на голову круче карлика-педофила... 
ALKOSruLKA
спочатку українці скинуть пуйла і покарають каZапів, а вже потім допоможуть братам-білорусам позбутися совкового маразматика!