Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 вересня 2022, 11:50
113
0

Ставки на фори у футболі

Розберемося в нюансах даного виду ставок

| Оновлено 09 вересня 2022, 11:50
113
0
Ставки на фори у футболі

Фора - не просто популярний вид ставок. Це 1 з найпоширеніших подій у букмекерському розписі в різних видах спорту. І на футбольні матчі каппери щодня роблять на цьому маркеті тисячі парі. Вважається, що за хорошого аналізу гравець може, за своїм вибором, або ловити високий коефіцієнт, або забезпечувати без ризику невеликий, але легкий і стабільний прибуток. Головне - розібратися в нюансах цього цікавого виду ставок.

Ставки "фора" - це укладення парі на такий аспект, як розрив за рахунком. Предметом при цьому можуть бути найрізноманітніші кількісні показники, що піддаються чіткому обліку у футболі, від голів і карток і до кутових, аутів, офсайдів та іншого. Оскільки футбол дуже популярний, то всі ці та інші ринки насичені й різноманітні. Не змінюється тільки принцип: потрібно визначити, з яким гандикапом в обраній лінії буде здобута обраною Вами командою. При цьому варто пам'ятати, що показник результативності може бути як мінусовим, так і плюсовим. "Мінусова" підкреслює статус, і показує віру, що перемога буде зі значною різницею. "Плюсова" - це фактично підстраховка не програшу аутсайдера.

Ставки на гандикап практично завжди доступні на всілякі кількісні показники в розписі будь-якого букмекера. За низкою ліній можна навіть ставити не на матч, а на окремий часовий інтервал - тайм, менші відрізки, як правило, по 15 хвилин. Але навряд чи новачкам варто використовувати їх, хіба що під час перегляду трансляції вони бачать шанс зробити цінну, "валуйну" ставку.

Досить популярні ставки з нульовою форою. Їх обирають у ситуації, коли є побоювання щодо перемоги фаворита, і необхідна така підстраховка. Тобто аналіз гравця показує, що у 1-ї зі сторін (клубу або збірної), за рівних котирувань, більше шансів на перемогу. Тоді можна брати і нульову фору, все одно коефіцієнт вийде досить привабливим.

Фори поділяють на "європейські" та "азіатські". Перші виражені цілими числами. Наприклад, Ф1 (+1) означають перемогу господарів із гандикапом в +1 гол. І якщо виявиться в підсумку саме точне значення, ставка беттора розраховується поверненням. В "азіатських" форах використовують дробові фори, причому як половинчасті (наприклад, Ф2 (-1,5), коли повернення неможливі), так і четвертинні (типу +0,75 або -1,25 - і тоді, за певних обставин, роблять повернення на 50% суми парі).

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ
Футбол | 29 березня 2024, 11:38 10
Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ

Контракт з італійцем закінчується і не буде продовжений

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.